Geen reacties

Hoe werkt onze Heilbron WoningChecker?

Via onze Heilbron WoningChecker krijgt u binnen luttele seconden inzicht in de geschatte waarde van uw huis, de hoogte van de interesse in uw huis en het aantal mensen in onze database die mogelijk interesse hebben in deze woning. Dat is uiteraard heel handig bij de verkooponderhandelingen. Maar hoe werkt deze tool eigenlijk?

Berekening woningwaarde

De WoningChecker haalt relevante gegevens op bij het Kadaster en de betreffende gemeente. Denk aan informatie als de laatste verkoopprijs, verkooprijzen van huizen in een bepaald postcodegebied en informatie over woningmarkttrends. Ook de bouwinformatie, zoals het bouwjaar, perceel- en woonoppervlak en type woning, halen we op. Evenals de WOZ-waarde. Zo komen we tot een goede en betrouwbare woningwaarde.

Belangrijke informatie

Let wel: dit zijn automatisch opgehaalde gegevens. De uitkomst van deze WoningChecker is dus geen officiële taxatie. Vanzelfsprekend kunnen onze taxateurs u hier wel mee van dienst zijn. Wilt u graag meer weten over de woningwaarde? Of wilt u dat een taxateur bij u thuis langskomt? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met onze verkoopmakelaars voor de mogelijkheden en aanvullende informatie.

Comments (0)