Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar 2005
Woonoppervlak Woonoppervlak 85 m2
Aantal kamers Aantal kamers 3
Perceel Perceel

Huren in het prachtige karakteristieke hartje van Zevenaar…..? Vanaf 1 november 2019 is dit volledig “turn-key” afgewerkte appartement beschikbaar voor huur.

!! Alvorens wij een bezichtiging plannen dient u eerst de onderstaande gevraagde gegevens compleet aan te leveren. Gunning huur door verhuurder.

Let op; Loopt u tegen het probleem aan dat u voor huren niet voldoet aan de vaak gestelde inkomenseisen..? Garantstelling door ouders, derden en/of werkgever behoort ook tot de mogelijkheden. Dus ook voor bijvoorbeeld expats interessant!

Huurcontract voor minimaal 1 jaar daarna onbepaalde tijd en per maand opzegbaar voor huurder.
Huurprijs € 900,- exclusief nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) en de gebruikelijke gemeentelijke belastingen voor het feitelijk gebruik. Geen extra servicekosten voor huurder.

Op de Schoolstraat 5-11 staat gesitueerd dit volledig instapklare appartement (ongemeubileerd) van 85 m² met eigen berging in de onderbouw. Het interieur van het appartement is keurig verzorgd, deels gestoffeerd, modern afgewerkt met o.a. een parketvloer en wordt voor aanvang huur nog even netjes gesausd.

Indeling: Begane grond; beveiligde entree met intercominstallatie en brievenbussen, nette hal met toegang tot de bergingen, lift en opgang naar 1e verdieping. Via een open galerij bereikt u de appartementen.
Indeling appartement; entree, hal met meterkast en separaat toilet, slaapkamer met aangrenzend de moderne badkamer, 2e slaapkamer met inbouwkasten, inpandige berging met opstelling c.v. ketel, mechanische ventilatie box en witgoed aansluitingen. Ruime en heerlijk lichte woonkamer, open keuken met keuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat met RVS schouw en vaatwasser. Aan/op de galerijzijde kunt u genieten van een heerlijk zonnige zit.

Parkeren van een auto kan in de directe nabijheid van het appartement middels een parkeervergunning (1e vergunning is gratis) die u via de gemeente Zevenaar kunt bemachtigen.

Het appartement is voor een breed publiek interessant. Zowel voor de woningzoekers die graag in het centrum willen wonen maar ook voor de senior die daar een veilig gevoel aan toe wil voegen.

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement dan vragen wij u, alvorens wij een bezichtiging inplannen, de volgende gegevens per mail (zevenaar@hmqmakelaardij.nl) van zowel u als uw eventuele partner/medehuurder bij ons aan te leveren:

* IB60 formulier (online op te vragen via de Belastingdienst); Voor 1 persoon geldt een minimaal benodigd inkomen van € 2.700,- per maand, voor 2 personen samen € 3.200,- bruto per maand.
* Uittreksel BKR registratie
* Actuele inkomensgegevens; loonstrook/ uitkeringsspecificatie of laatste jaaropgaaf werkgever/ uitkeringsinstantie;
* Historisch uittreksel van het bevolkingsregister (verkrijgbaar via uw Gemeente);
* Woont u nu gehuurd? Graag ontvangen we een Verhuurdersverklaring;
* Was uw laatste woning een koopwoning? Graag ontvangen we een verklaring van uw hypotheekverstrekker inzake uw betalingsgedrag;
* Kopie legitimatiebewijs.
* Bij een garantstelling door een derde ontvangen wij ook graag zijn/haar gegevens.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Appartement
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m2
Externe bergruimte
3 m2
Volume
225 m3

Indeling

Kamers
3

Tuin

Tuin
Geen tuin

Garage

Garage
Geen garage