Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar
Woonoppervlak Woonoppervlak 85 m2
Aantal kamers Aantal kamers 3
Perceel Perceel

Huren in het prachtige karakteristieke hartje van Zevenaar…..?

Vanaf 1 mei 2020 is dit keurig afgewerkte appartement beschikbaar voor huur.

!! Alvorens wij een bezichtiging plannen dient u eerst de onderstaande gevraagde gegevens compleet aan te leveren. Gunning huur door verhuurder.

Let op; Loopt u tegen het probleem aan dat u voor huren niet voldoet aan de vaak gestelde inkomenseisen..? Garantstelling door ouders, derden en/of werkgever behoort ook tot de mogelijkheden.

Verhuurder is op zoek naar een huurder voor langere termijn derhalve zal er een huurcontract gelden voor minimaal 2 jaar (tussentijds niet opzegbaar) daarna onbepaalde tijd en per maand opzegbaar voor huurder.
Huurprijs € 875,- exclusief nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) en de gebruikelijke gemeentelijke belastingen voor het feitelijk gebruik. Geen extra servicekosten voor huurder.
Waarborgsom € 875,-.

Op de Schoolstraat 11B bevindt zich de ingang van dit appartement van ca. 85 m² met ruim bemeten (36 m²) dakterras en houten berging. Het appartement zelf bevindt zich op de bovenste woonlaag en ligt aan/kijkt uit op de gezellige Grietsestraat.
Het interieur van het appartement is keurig verzorgd, deels gestoffeerd en modern afgewerkt met o.a. een laminaatvloer. De stoffering en laminaatvloer kunnen van de huidige huurder worden overgenomen tegen een onderling te bepalen vergoeding.

Indeling:
Begane grond; beveiligde entree met intercominstallatie en brievenbussen, nette hal met lift. Via een open galerij en een trap bereikt u het appartement.
Indeling appartement; entree, hal, separaat toilet, 2 slaapkamers, badkamer met doucheruimte, ligbad en dubbele wastafel, inpandige berging met opstelling c.v. ketel, mechanische ventilatie box en witgoed aansluitingen.
Ruime en heerlijk lichte woonkamer met dakvensters en Frans balkon, open keuken met keukenopstelling. Aan de galerijzijde kunt u genieten van een heerlijk zonnige zit op het bij het appartement behorende terras.

Parkeren van een auto kan in de directe nabijheid van het appartement middels een parkeervergunning (1e vergunning is gratis) die u via de gemeente Zevenaar kunt bemachtigen.

Het appartement is voor een breed publiek interessant. Zowel voor de woningzoekers die graag in het centrum willen wonen maar ook voor de senior die daar een veilig gevoel aan toe wil voegen.

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement dan vragen wij u, alvorens wij een bezichtiging inplannen, de volgende gegevens per mail (zevenaar@hmqmakelaardij.nl) van zowel u als uw eventuele partner/medehuurder bij ons aan te leveren:

* IB60 formulier (online op te vragen via de Belastingdienst); Voor 1 persoon geldt een minimaal benodigd inkomen van € 2.600,- per maand, voor 2 personen samen € 3.000,- bruto per maand.
* Uittreksel BKR registratie
* Actuele inkomensgegevens; loonstrook/ uitkeringsspecificatie of laatste jaaropgaaf werkgever/ uitkeringsinstantie;
* Historisch uittreksel van het bevolkingsregister (verkrijgbaar via uw Gemeente);
* Woont u nu gehuurd? Graag ontvangen we een Verhuurdersverklaring;
* Was uw laatste woning een koopwoning? Graag ontvangen we een verklaring van uw hypotheekverstrekker inzake uw betalingsgedrag;
* Kopie legitimatiebewijs.
* Bij een garantstelling door een derde ontvangen wij ook graag zijn/haar gegevens.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Aanvaarding
Per datum

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Appartement
Bouw periode
Vanaf 2001 t/m 2010
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam

Dak

Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m2
Externe bergruimte
5 m2
Volume
225 m3

Indeling

Kamers
3

Tuin

Tuin
Zonneterras
Kwaliteit tuin
Normaal
Positie
Zuidwest

Garage

Garage
Geen garage

Parking

Parkeerfaciliteiten
Parkeervergunningen