Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar
Woonoppervlak Woonoppervlak 90 m2
Aantal kamers Aantal kamers 3
Perceel Perceel

Vanaf medio Juni 2020 is deze volledig “turn-key” benedenwoning beschikbaar voor huur.
Verhuurder is op zoek naar een huurder voor de langere termijn. De huurovereenkomst zal gelden voor minimaal 1 jaar en is vervolgens per maand opzegbaar.
Huurprijs € 995,-, exclusief € 125,- voorschot stookkosten (gas, water, elektra) en de gebruikelijke gemeentelijke belastingen voor het feitelijk gebruik.

Let op; Loopt u tegen het probleem aan dat u voor huren niet voldoet aan de vaak gestelde inkomenseisen..? Garantstelling door ouders, derden en/of werkgever behoort ook tot de mogelijkheden. Dus ook voor bijvoorbeeld expats interessant!
Op de Kerkweg 4 in Oud-Zevenaar staat gesitueerd deze recent gerenoveerde, instapklare benedenwoning met ca. 90 m² woonoppervlak, buitenruimte direct voor de woning en daarbij nog ca. 16 m² berging.

Indeling:
Begane grond; entree, ruime berging, hal, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator, hobby/slaapkamer, royale woonkamer, kelder, toilet, leef-keuken met keuken in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, oven en vaatwasser, slaapkamer.
Zevenaar is een gewilde, levendige en middelgrote stad met tal van faciliteiten zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en sportaccommodaties. Tevens vindt u in het gezellige stadscentrum leuke restaurants en overige horeca. Ook beschikt Zevenaar over een theater en een bioscoop.

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement dan vragen wij u, alvorens wij een bezichtiging inplannen, de volgende gegevens per mail (zevenaar@hmqmakelaardij.nl) van zowel u als uw eventuele partner/medehuurder bij ons aan te leveren:
* Recente inkomensverklaring (gratis verkrijgbaar bij de Belastingdienst 0800-0543); Voor 1 persoon geldt een minimaal benodigd inkomen van € 2.700,- per maand, voor 2 personen samen € 3.000,- bruto per maand.
* Actuele inkomensgegevens; loonstrook/ uitkeringsspecificatie of laatste jaaropgaaf werkgever/ uitkeringsinstantie;
* Historisch uittreksel van het bevolkingsregister (verkrijgbaar via uw Gemeente);
* Woont u nu gehuurd? Graag ontvangen we een Verhuurdersverklaring;
* Was uw laatste woning een koopwoning? Graag ontvangen we een verklaring van uw hypotheekverstrekker inzake uw betalingsgedrag;
* Kopie legitimatiebewijs.
* Bij een garanstelling door een derde ontvangen wij ook graag zijn/haar gegevens.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Appartement
Bouw periode
Vanaf 1906 t/m 1930
Voorzieningen
TV kabel, Natuurlijke ventilatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m2
Externe bergruimte
16 m2
Volume
300 m3

Indeling

Kamers
3

Tuin

Tuin
Voortuin
Positie
Noord

Garage

Garage
Geen garage

Parking

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren