Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar 2007
Woonoppervlak Woonoppervlak 50 m2
Aantal kamers Aantal kamers 2
Perceel Perceel

Huren in het prachtige karakteristieke hartje van Zevenaar…..?

Per 1 april 2020 is dit volledig “turn-key” afgewerkte appartement/studio beschikbaar voor huur.

Let op; Loopt u tegen het probleem aan dat u voor huren niet voldoet aan de vaak gestelde inkomenseisen..? Garantstelling door ouders, derden en/of werkgever behoort ook tot de mogelijkheden. Dus ook voor bijvoorbeeld expats interessant!
Verhuurder is bij voorkeur op zoek naar kandidaten die voor minimaal 2 jaar willen huren. Zie onderaan de tekst voor de overige condities.
Huurprijs € 735,- (exclusief 15 euro servicekosten) exclusief nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) en de gebruikelijke gemeentelijke belastingen voor het feitelijk gebruik.

Op de Kerkstraat 10D is dit volledig instapklare appartement van circa 50 m² met gemeenschappelijke berging in de onderbouw.
Het interieur van het appartement is nagenoeg nieuw, grotendeels gestoffeerd en modern afgewerkt.

Indeling:
entree met intercominstallatie, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet, nette keuken, woonkamer en slaapkamer ineen.

Parkeren van een auto kan in de directe nabijheid van het appartement middels een parkeervergunning (1e vergunning is gratis) die u via de gemeente Zevenaar kunt bemachtigen.

Zevenaar is een gewilde, levendige en middelgrote stad met tal van faciliteiten zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en sportaccommodaties. Tevens vindt u in het gezellige stadscentrum leuke restaurants en overige horeca. Ook beschikt Zevenaar over een theater en een bioscoop.

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement dan vragen wij u, alvorens wij een bezichtiging inplannen, de volgende gegevens per mail (zevenaar@hmqmakelaardij.nl) van zowel u als uw eventuele partner/medehuurder bij ons aan te leveren:
* Recente inkomensverklaring (gratis verkrijgbaar bij de Belastingdienst 0800-0543); Voor 1 persoon geldt een minimaal benodigd inkomen van € 2.250,- per maand, voor 2 personen samen € 3.000,- bruto per maand.
* Actuele inkomensgegevens; loonstrook/ uitkeringsspecificatie of laatste jaaropgaaf werkgever/ uitkeringsinstantie;
* Historisch uittreksel van het bevolkingsregister (verkrijgbaar via uw Gemeente);
* Woont u nu gehuurd? Graag ontvangen we een Verhuurdersverklaring;
* Was uw laatste woning een koopwoning? Graag ontvangen we een verklaring van uw hypotheekverstrekker inzake uw betalingsgedrag;
* Kopie legitimatiebewijs.
* Bij een garantstelling door een derde ontvangen wij ook graag zijn/haar gegevens.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Appartement
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m2
Externe bergruimte
0 m2
Volume
140 m3

Indeling

Kamers
2

Tuin

Tuin
Geen tuin

Garage

Garage
Geen garage

Parking

Parkeerfaciliteiten
Parkeervergunningen