Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar 1972
Woonoppervlak Woonoppervlak 137 m2
Aantal kamers Aantal kamers 5
Perceel Perceel 574 m2

Vrijstaande BEDRIJFSWONING met dubbele garage/bedrijfsruimte op perceel van 574 m², gelegen op bedrijventerrein ‘Tatelaar’. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor gebruik in de combinatie wonen/werken of alleen werken. O.a. zeer geschikt voor ZZP-er in de bouwsector die het pand naar eigen inzicht kan moderniseren en eventueel uitbreiden.

Algemeen/ligging:
Dit betreft een in 1972 gebouwd vrijstaand woonhuis, gelegen op een hoekperceel op het bedrijventerrein ‘Tatelaar’. Dit terrein is van oudsher bekend om de aanwezigheid van veel meubelbedrijven, automotive gerelateerde ondernemingen, maar ook kleinschalige bedrijvigheid deels met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is uitstekend, evenals de toegankelijkheid van het pand met o.a. 2 elektrisch bedienbare geïsoleerde garage-/overheaddeuren.

Indeling/vloeroppervlakte:
Begane grond: via overdekte buitenentree: ruime hal, toilet, woonkamer, eetkeuken, bijkeuken met CV-ruimte en meterkast, doorloop naar dubbele garage/bedrijfsruimte dat thans in twee delen is gesplitst, maar ook weer eenvoudig kan worden samengevoegd. Het totale vloeroppervlak woongedeelte inclusief bijkeuken bedraagt ca. 81 m², de bedrijfsruimten ca. 46 m².
Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, alle met vasten kast(en), badkamer met douche, wastafel en toilet, bergkast. Totaal ca. 56 m².
Zie ook plattegronden.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, ‘as-is, where-is’. Het woongedeelte bevindt zich nagenoeg nog in originele staat en zal naar huidige maatstaven gemoderniseerd moeten worden. Het bedrijfsdeel heeft recente dakbedekking en overheaddeuren. Bijna alle ruimten (ook de bedrijfsruimten) zijn te verwarmen met radiatoren die gevoed worden door gasgestookte CV-ketel (merk Bosch).

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan geeft als bestemming ‘bedrijventerrein’ en ‘bedrijfswoning’ aan. Gebruik ten behoeve van o.a. bedrijven in milieucat. 1 en 2, internet-/groothandel, volumineuze detailhandel, leisure (o.a. sport) zijn toegestaan, al dan niet in combinatie met wonen. Meer informatie beschikbaar via www.ruimtelijke plannen of gemeente Zevenaar.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Financieringsmogelijkheden:
Gezien de bedrijfsmatige bestemming is financiering voor de aankoop niet hetzelfde als bij woonhuizen. Veelal is het te financieren bedrag maximaal 70%.

Koopcondities:
* Vraagprijs € 299.000,- kosten koper.
* Bankgarantie ter grootte van 10%.
* Vastlegging overeenkomst in Model NVM.
* Opname van ouderdomsclausule en niet eigen-gebruiksclausule.

Interesse in dit pand? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Informatie en bezichtiging: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 299.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Woonhuis
Bijzonderheden
Kluswoning

Dak

Soort dak
Plat dak
Materiaal
Bitumineuze Dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m2
Externe bergruimte
0 m2
Volume
613 m3
Perceeloppervlakte
574 m2

Indeling

Kamers
5

Tuin

Tuin
Tuin rondom

Garage

Garage
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Totaal aantal garages
2

Parking

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein