Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar 2000
Woonoppervlak Woonoppervlak 80 m2
Aantal kamers Aantal kamers 3
Perceel Perceel

TE HUUR | BESCHIKBAAR PER 1 APRIL 2020

Wij verzoeken u deze gehele tekst te lezen alvorens u reageert op dit huurappartement!

Heeft u belangstelling? Graag ontvangen wij uw reactie per e-mail op Doetinchem@hmqmakelaardij.nl.
Een toelichting op wie u bent, waarom u graag dit appartement zou willen huren en per wanneer u het appartement zou willen betrekken draagt zeker bij om de gunning van de (particuliere) verhuurder te verkrijgen.
Reageren kan in ieder geval tot 15 maart 2020. In de week daarna zullen de bezichtigingen plaatsvinden met de door de verhuurder geselecteerde kandidaten.

De huurvoorwaarden:
* De kale huurprijs van het appartement én de parkeerplaats samen bedraagt € 925,- per maand;
* de bijdrage in de servicekosten bedraagt € 50,- per maand;
* Inkomenseis: minimaal € 2.750,- bruto per maand, of een aantoonbaar eigen vermogen waarmee de huurbetaling kan worden gegarandeerd.
* De verbruikskosten (gas/elektra/water) en gemeentelijke (gebruikers)belastingen zijn voor rekening van de huurder;
* De intentie is een huurovereenkomst aan te gaan voor onbepaalde tijd, echter zal de huur in eerste instantie aanvangen met een tijdelijk contract dat bij wederzijdse tevredenheid overgaat in een contract voor onbepaalde tijd;
* Tijdelijke huur en/of huur ter overbrugging is niet mogelijk;
* De verhuur vindt plaats bij gunning door de verhuurder.

Voorkeuren verhuurder:
* De verhuurder staat geen huisdieren toe welke tot overlast zouden kunnen leiden (bijvoorbeeld honden en katten);
* Het appartement wordt slechts verhuurd voor gebruik door 1 maximaal 2 huurders/bewoners;
________________________

“Wonen op loopafstand van de binnenstad in een prima onderhouden en recentelijk geheel opgefrist appartement met eigen (droge) parkeerplaats en berging in de onderbouw”

Belangrijk: de getoonde foto’s zijn de foto’s in de oude situatie. Het binnenschilderwerk van het appartement is recentelijk geheel uitgevoerd, de CV ketel en mechanische afzuigunit zijn vernieuwd en de vloerafwerking is opgeknapt/gedeeltelijk vervangen.

Op wandelafstand van het stadscentrum mogen wij u aanbieden dit ruime twee kamer appartement met privé parkeerplaats en privé berging in de onderbouw.

Enerzijds geniet u vanuit het appartement van een ‘groen’ uitzicht richting de J.F. Kennedylaan en anderzijds bent u vanaf hier ook binnen enkele minuten wandelen in het sfeervolle stadscentrum.
Op zeer korte afstand vindt u al diverse supermarkten, een drogisterij en bakkerij, ideaal voor de dagelijkse boodschappen!
Opvallend is de prima ontsluiting vanaf dit punt. Via de J.F. Kennedylaan bereikt u binnen enkele minuten het NS-Station, de Oostelijke Randweg en de A18/A12.

Dit fraaie en moderne wooncomplex biedt u tal van woongemakken. De afgesloten en beveiligde entree beschikt over een vernieuwde videofoon installatie. Op deze wijze heeft u vanuit uw appartement zicht op wie er ‘voor uw deur’ staat.
‘Het Bastion’, zoals dit praktische wooncomplex is genaamd, is tevens op een dusdanige wijze ingericht dat ook iedereen die wat minder goed te been is zich prima een weg kan vinden door het complex.
Denk bijvoorbeeld aan de grotendeels automatische deuren, de drempelloze doorgangen en de liftinstallatie (deze liftinstallatie brengt u ook tot berging en parkeergarage in de onderbouw).

De indeling:
Entree; een ruime hal met videofoon installatie, toilet en meterkast; de royale woonkamer heeft een aangenaam uitzicht door de vele raampartijen (welke zijn voorzien van sunscreens) maar biedt door wat hogere ligging ten opzichte van het straatniveau eveneens een grote mate van privacy; vanuit de woonkamer bereikt u de loggia, deze is geschikt als werk-/eet-/logeerkamer en is tevens voorzien van verwarming; de half open keuken is ingericht in L-vorm en beschikt over diverse inbouwapparatuur waarvan de vaatwasser in 2018 is vernieuwd; aansluitend bevindt zich de bijkeuken met witgoedaansluiting en cv-ketel; de slaapkamer is ruim bemeten en is naast de badkamer gelegen; de badkamer is voorzien van ligbad-/douchecombinatie en wastafel.
________________________

Let op: Indien u de woning wenst te huren dienen de volgende gegevens te worden aangeleverd alvorens partijen over kunnen gaan tot ondertekening van de huurovereenkomst:
– IB60 formulier (online op te vragen via de Belastingdienst);
– Uw laatste 3 loonstroken;
– Historisch uittreksel van het bevolkingsregister (online verkrijgbaar bij uw gemeente);
– Verklaring van goed (betaal)gedrag van uw laatste huurbaas of geldverstrekker;
– Kopie legitimatiebewijs.

Nogmaals: graag ontvangen wij uw reactie per e-mail via Doetinchem@hmqmakelaardij.nl.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Appartement
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering

Dak

Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m2
Externe bergruimte
5 m2
Volume
251 m3

Indeling

Kamers
3

Tuin

Tuin
Geen tuin

Garage

Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats

Parking

Parkeerfaciliteiten
Betaald parkeren, Parkeergarage