https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112910581.jpg?portalid=2083&check=api_sha256%3Abc2acaece0fa2566e44a35e68bfe5fa9d6bf2dd2bbf5d03e3e0b5ddebd17dff4
Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar 1900
Woonoppervlak Woonoppervlak 126 m2
Aantal kamers Aantal kamers 7
Perceel Perceel 12.205 m2

Verheugd zijn wij om u aan te mogen bieden deze op een werkelijk fenomenale locatie gelegen; vrijstaande T-woonboerderij met diverse bijgebouwen en stalruimte.
De woonboerderij staat prachtig gesitueerd aan de rand van het kerkdorpje Loil (Didam) en wordt omringd door de bijbehorende landerijen met zeer fraaie vergezichten.
De boerderij beschikt nog over fraaie originele details, ademt nostalgie, dateert oorspronkelijk uit begin 1900 en heeft de bestemming wonen met agrarisch medegebruik.

Het woonhuis meet totaal inclusief kelder en deel maar liefst ca. 300 m² gebruiksoppervlakte en een inhoud van 1.194 m³. De bijbehorende schuren/stalruimte hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van circa 253 m² en zijn voor meerdere doeleinden geschikt.

Indien u voornemens bent om nieuw te bouwen op deze toplocatie geldt na sloop dat er maximaal 880 m³ mag worden gebouwd aan woonhuis en 250 m² aan bijgebouw met agrarisch medegebruik. Indien het bijgebouw geen agrarisch medegebruik betreft geldt maximaal 100 m².
Er is reeds een omgevingsvergunning aanwezig voor eventuele nieuwbouw. Eventuele tekeningen voor het vergunde te bouwen object en inrichtingsplan perceel zijn aanwezig, deze kunt u eventueel inzien bij concrete interesse/mogelijke aankoop. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen bouwwens/ontwerp te laten maken/vergunnen.

Op enkele fietsminuten afstand van de woning bevindt zich het gezellige centrum van Didam met een grote diversiteit aan winkels, (basis)scholen, sportaccommodaties, openbaar vervoer en recreatieplas “de Nevelhorst”. Ook de “Montferlandse bossen” met al haar fiets en wandelroutes en de ontsluitingswegen naar Arnhem/Doetinchem liggen op een steenworp afstand.

INDELING;
Begane grond; entree, hal (origineel klassiek tegelwerk), kelderruimte, gang met aangrenzend de zitkamer met schouw (rookkanaal), aangrenzend de afgesloten keukenruimte met eenvoudige inrichting, betegelde doucheruimte, grenzend aan de lange gang 3 slaap/werk kamers en toilet. Toegang tot de ‘deel’ met bijkeuken en bergruimten.

Verdieping; via vaste trap te bereiken, overloop, 2 royale kamers en toegang tot grote deels beloopbare zolderruimte.

Bijzonderheden:
– Asbest dakbeschot
– De woning is gedateerd en behoeft modernisering en deels renovatie
– Unieke plek met prachtig landelijk uitzicht
– Begane grond deels voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
– Aanwezige olietank is gesaneerd, saneringsbewijs aanwezig
– Er is geen c.v. ketel meer aanwezig, uiteraard wel gewoon een gasaansluiting.

Algemeen:
– Bouwjaar 1900
– Perceeloppervlakte: ca. 12.205 m²
– Woonoppervlakte conform BBMI: 126 m²
– Overige inpandige ruimten conform BBMI: 175 m²
– Gebouw gebonden buitenruimte conform BBMI: 24 m²
– Inhoud: 1.194 m³

Aanvullende clausules die worden opgenomen in de koopovereenkomst:
– Ouderdomsclausule/artikel feitelijke staat
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 120 jaar oud is, dat de onroerende zaak gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak niet feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken.
– ASBESTCLAUSULE;
Koper verklaart bekend te zijn met de aanwezigheid van asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak op meerdere plaats(en). Het risico daarvan rust geheel bij koper.
– Er zit een recht van overweg (dit betreft een erfdienstbaarheid), op de minst bezwaarlijke wijze op het perceel behoeve van een aantal aangrenzende agrarische percelen zodat deze voor zover nog nodig bereikbaar zijn.

Vraagprijs € 600.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG/kan spoedig.

Er zit een recht van overweg op het perceel (erfdienstbaarheid) ten behoeve van een aantal aangrenzende agrarische percelen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 600.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Woonhuis
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Kluswoning
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie

Dak

Soort dak
Samengesteld dak
Materiaal
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m2
Externe bergruimte
253 m2
Volume
1.194 m3
Perceeloppervlakte
12.205 m2

Indeling

Kamers
7

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Kwaliteit tuin
Normaal

Garage

Garage
Vrijstaand steen, Garagebox, Carport, Parkeerplaats

Parking

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein