Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar
Woonoppervlak Woonoppervlak 131 m2
Aantal kamers Aantal kamers 4
Perceel Perceel 895 m2

Betaalbaar wonen in het buitengebied is nauwelijks nog mogelijk…..mede daarom zijn wij verheugd om u aan te mogen bieden deze statige helft van een woonboerderij met eigen oprit, inpandige hobbyruimte/garage en royale tuin.

Deze woonboerderij staat gesitueerd in het prachtige buurtschap “Oud-Dijk” behorende bij de graag bewoonde plaats Didam. Op enkele fietsminuten bevindt zich het gezellige dorpscentrum van Didam met allerhande voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en sportaccommodaties, tevens liggen de ontsluitingswegen richting Duitsland (A3), Arnhem (A12) en Doetinchem (A18) in de directe nabijheid.

Het gehele woonprogramma bevindt zich momenteel op de begane grond, mede hierdoor is de woning ook uitermate geschikt voor levensloopbestendige bewoning en minder valide woningzoekers.

Het object meet een gebruiksoppervlakte van 136 m² (inclusief verwarmde en in spouw uitgevoerde hobbyruimte en kelder), een inhoud van 592 m³ en staat gesitueerd op een perceel van 895 m² grond.
De woning is kadastraal, bouwkundig en v.w.b. nutsvoorzieningen volledig gesplitst. Planologisch betreft de woning een zelfstandige (in)woning. U kunt de woning daarom gewoon afzonderlijk met hypotheek bezwaren en separaat aan en/of verkopen.
Op het perceel rust een recht van overpad voor de bewoners van Ravenstraat 9a, dit betreft het gedeelte van de huidige oprit.

Dit woonhuis is oorspronkelijk in de ’30-er jaren gebouwd en in de jaren ’80 volledig bouwkundig gerenoveerd, gesplitst en ook grotendeels geïsoleerd. Tijdens de grootschalige renovatie zijn o.a. hardhouten kozijnen geplaatst, extra binnenmuren met geïsoleerde spouw aangebracht, betonvloeren begane grond gestort, leidingen t.b.v. de technische installaties en het dak vernieuwd. Deze woonboerderij kenmerkt zich verder door de fraaie dertiger jaren details zoals o.a. de dak overstekken, bedienbare luiken en leuk vormgegeven dakkapellen.

De huidige eigenaar heeft de afgelopen weken de woning nog volledig laten schilderen door een erkend schildersbedrijf.

Indeling;
Eigen oprit voor meerdere auto’s, entree, hal/bijkeuken met witgoedopstelling, toilet met fontein en toegang tot verwarmde garage/hobbyruimte met vliering, keuken met eenvoudige keukenopstelling voorzien van wasbak, oven, gaskookplaat, afzuigkap, nieuwe inbouwkoelkast en diverse onder en bovenkasten, woonkamer met gezellige houtkachel en schouw, 2e ruime (slaap)kamer, opkamer, kelder en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

1e Verdieping; een afgesloten trapopgang geeft toegang tot de zeer royale 1e verdieping alwaar de mogelijkheid bestaat om meerdere slaapkamers te realiseren en/of te gebruiken als hobbyruimte/kantoor etc. Ook staat op deze verdieping de c.v. ketel (HR Combi/bouwjaar 2011) opgesteld.

De tuin ligt heerlijk op het Zuidwesten en beidt daardoor een optimale bezonning. Er zijn meerdere terrasmogelijkheden zodat een lekkere schaduwplek ook altijd binnen handbereik is.

De huidige eigenaren/verkopers van deze woning zijn niet de bewoners geweest. Er wordt daarom een artikel “feitelijke staat” in de koopovereenkomst opgenomen. Hiermee worden de verkopers gevrijwaard van aansprakelijkheden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Vraagprijs € 295.000,- k.k. aanvaarding in overleg/per direct mogelijk.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 295.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Woonhuis
Bouw periode
Vanaf 1906 t/m 1930
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie

Dak

Soort dak
Zadeldak
Materiaal
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m2
Externe bergruimte
0 m2
Volume
592 m3
Perceeloppervlakte
895 m2

Indeling

Kamers
4

Tuin

Tuin
Voortuin, Zijtuin
Kwaliteit tuin
Verzorgd
Positie
Zuidwest

Garage

Garage
Aangebouwd steen, Inpandig

Parking

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein