https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/119096862.jpg?portalid=2083&check=api_sha256%3Aaadb2a654eccdb3fd408bcf208e33595d0a1e8d5143bff61c303f991ffe32614
Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar 1936
Woonoppervlak Woonoppervlak 179 m2
Aantal kamers Aantal kamers 4
Perceel Perceel 17.220 m2

Heeft u wens om heerlijk vrij in het buitengebied te wonen omringd door uw eigen landerijen en toch niet verstoten te zijn van een goede buur……..?

In het buitengebied van Didam op slechts enkele minuten van zowel de uitgestrekte “Montferlandse bossen” alsmede allerhande overige voorzieningen staat gesitueerd deze, vrijstaande woonboerderij met diverse multifunctionele bijgebouwen en akker-weidegronden.

Deze woning is door de indeling, ligging, de goede bijgebouwen en de omliggende (weide)gronden uitermate geschikt voor bijvoorbeeld grote gezinnen, inwoning, mantelzorg, paarden/kleinvee liefhebbers, hobbyisten en zelfstandigen.
Ook LEVENSLOOPBESTENDIGE bewoning behoort door de aanwezigheid van een bad en slaapkamer op de begane grond tot de mogelijkheden.

De aanwezige bijgebouwen bestaan uit 2 (totaal ca. 230 m²) in spouw opgetrokken stenen schuren met geïsoleerde daken, een garage met aangebouwde broeikas, een houten dierenverblijf met volière en een fraaie veranda met gezellige zit. De 2 schuren zijn voorzien van (kracht) stroom en wateraansluitingen.

Deze omstreeks 1936 gebouwde woning is zeer fraai gesitueerd te midden van de eigen rondom de woning gelegen weidegronden welke totaal ruim 1,7 HA meten.
Het uitstekend onderhouden en met liefde bewoonde woonhuis meet een comfortabel totaal gebruiksoppervlak (inclusief overige inpandige ruimte) van 262 m² en een inhoud van 909 m³.
De bijgebouwen meten tezamen ca. 280 m².

Door de jaren heen zijn er een groot aantal gevels (vooral van het voorhuis) na-geïsoleerd, enkele kunststof kozijnen met isolerende beglazing geplaatst en is de voormalige deel ingericht als praktische multifunctionele woon/hobbyruimte.

Didam is een gewilde woonplaats centraal gelegen tussen Doetinchem en Arnhem en beschikt over allerhande voorzieningen zoals openbaar vervoer (trein en bus), centrum met een ruim aanbod aan winkels, diverse scholen (basis en voortgezet) en velerlei sportverenigingen.
De ontsluitingswegen richting Doetinchem (A18), Arnhem (A12) en Duitsland (A3) bevinden zich op korte afstand van de woning.

Indeling woning;
Begane grond; entree, ontvangsthal met meterkast, gezellige woonkamer met prettig zicht op de tuin, woonkeuken met keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, magnetron, vaatwasser en gaskookplaat met RVS afzuigschouw. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de praktische kelder.
Aansluitend aan de keuken grenst een tussenhal van waaruit de slaapkamer, badkamer met doucheruimte, ligbad en wastafel, separaat toilet met hangcloset en 2 ruim bemeten hobbyruimtes/bergingen met vaste kasten. Vanuit één van deze ruimtes is via een steektrap de verdieping van het voormalige achterhuis/deel bereikbaar.
Deze verdieping, thans in gebruik als berging/overige inpandige ruimte, kunt u nog geheel naar eigen inzicht in te richten bijvoorbeeld als extra slaapkamer(s). Ook bevindt zich hier de c.v. opstelling.
De rondom de woning aangelegde siertuin met gezellige veranda diverse terrasmogelijkheden maar vooral ook een heerlijke privacy.

Vanuit meerdere vertrekken van de woning is er een werkelijk fantastisch uitzicht over de aangrenzende landerijen. De tegenover deze woning gelegen agrarische boerderij met schuren is gestopt met de activiteiten. De bedoeling is dat de opstallen worden gesloopt en er in de toekomst een kleinschalig zogenaamd “rood voor rood” woonerf wordt gerealiseerd.

1e Verdieping; overloop met inbouwkast en toilet, 2 ruim bemeten ouderslaapkamers waarvan er één met vaste kasten en één met dakkapel.

Vraagprijs € 650.000,- k.k. aanvaarding kan spoedig.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 650.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Woonhuis
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd, Dubbele bewoning mogelijk, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen
Voorzieningen
Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie

Dak

Soort dak
Zadeldak
Materiaal
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m2
Externe bergruimte
280 m2
Volume
909 m3
Perceeloppervlakte
17.220 m2

Indeling

Kamers
4

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Kwaliteit tuin
Verzorgd

Garage

Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Totaal aantal garages
3

Parking

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein