Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar
Woonoppervlak Woonoppervlak
Aantal kamers Aantal kamers
Perceel Perceel 1.015 m2

“Vrijheid en privacy doch niet verstoten van een goede buur……..!

Dit zijn slechts enkele locatiekenmerken van deze prachtig in het buitengebied van Beek gelegen bouwkavel van 1.015 m². Voor de kavel(s) geldt dat er een twee onder één kap woning mag worden gebouwd. De koper/medebouwer van de andere helft is de huidige bewoner van de woonboerderij op de Melkweg 1 te Beek. Samen met onze opdrachtgever kunt u voor een architect en aannemer kiezen om vervolgens uw droomhuis te gaan bouwen.

Deze bouwlocatie is gesitueerd in het uitgestrekte buitengebied van Beek (gemeente Montferland). Naast voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en openbaar vervoer biedt het dorp ook een rijk verenigingsleven. Deze bestaat uit o.a. uit een eigen voetbalvereniging, tennisvereniging, schutterij, harmonie en rijvereniging. Beek ligt uitermate gunstig t.o.v. de uitvalswegen A12 (Arnhem), A18 (Enschede) en A3 (Duitsland).

Het bouwplan voorziet in het bouwen van 2 half-vrijstaande woonhuizen met een realiseerbare inhoud van minimaal 400 m³ per woning en is uit te breiden tot ca. 700 m³ , tevens mag er een bijgebouw van 50 m² inpandig worden bijgebouwd en nog max. 100 m² vrijstaand. Vanuit ieder vertrek van de te bouwen woning is er een werkelijk fantastisch uitzicht over de aangrenzende landerijen te realiseren.

Deze nieuwe te bouwen woningen gaan deel uit maken van een zogenaamd nieuw “rood voor rood” plan/woonerf. De bestaande voormalige kippenschuur wordt gesloopt om vervolgens op nagenoeg dezelfde locatie een twee onder één kap woning terug te bouwen. Het geheel zal vorm moeten krijgen als een woonerf met de daarbij behorende aanpassingen en groenplan. Alle informatie hieromtrent is beschikbaar.

AANDACHTSPUNTEN;
– Kavels wordt nog exact kadastraal ingemeten door en voor rekening van verkoper. De huidig genoemde maatvoeringen en schetsen zijn redelijk nauwkeurig doch indicatief. Eventuele over en/of ondermaat zal niet worden verrekend.

– Riool voor alle en nieuw te woningen/wooneenheden wordt aangelegd door verkoper, de aansluiting per woning zal door en voor rekening van de nieuwe bewoners zijn.

– Aanleg “verplichte” groenplan i.v.m. VAB regeling door en voor rekening van verkoper, onderhoud na transport en aanleg voor kopers.

– Na realisatie van het plan/woonerf ontstaat er een extra mandelig perceel (gezamenlijk eigendom) waar koper 1/3 of 1/4 eigenaar van wordt, te weten de toegangsweg, de kleine strook ernaast alsmede het gezamenlijk binnenterrein. Verkoper zorgt voor basis aanleg weg + binnenterrein.

– Verkoper legt de nieuwe weg en het gezamenlijk erf aan met worteldoek en granulaat op niveau brengen.

– Alle toekomstige bewoners/kopers zullen vervolgens gezamenlijk moeten zorg dragen voor opbrengen hoogzand en eventuele verdere afwerking in een nader te bepalen hoedanigheid (klinkers/grind/ half-verharding “pad vast”)

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 165.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Volume
0 m3
Perceeloppervlakte
1.015 m2

Tuin

Tuin
Geen tuin
Totale oppervlakte
0 m2

Garage

Garage
Geen garage