Bouwjaar Bouwjaar 1963
Woonoppervlak Woonoppervlak 79 m2
Aantal kamers Aantal kamers 3
Perceel Perceel

Verrassende maisonnette in een zeer groene en waterrijke omgeving, gelegen op de eerste en tweede woonlaag met eigen garage, berging en vrij uitzicht aan voorzijde. Dit complex, met inpandige berging in de onderbouw en een eigen garage, is gelegen op loopafstand van het recent gerenoveerde winkelcentrum Presikhaaf en diverse (hoge) scholen.

Daarnaast bevinden zich op korte afstand de uitvalswegen A12 en A50. Het station Presikhaaf en de bushalte is op loopafstand. Met de fiets is het centrum van Arnhem en Velp makkelijk te bereiken, bovendien is er rondom het complex voldoende gratis parkeergelegenheid.

Deze woning wordt aangeboden met een “VANAF prijs”. Dit betekent dat biedingen boven de genoemde vanaf prijs door de verkoper serieus in overweging worden genomen.

Onderaan de deze tekst meer informatie over parkeren, de wijk en mogelijkheden in de toekomst voor duurzaamheid.

Indeling:
Centrale entree, met bellentableau, intercom en brievenbussen. Vanuit de centrale hal is middels een centrale gang de ruime eigen berging (2.05 m bij 3.13 m) bereikbaar. Aan de voorzijde (straatzijde) is de eigen garage 2.06 bij 4.41 voorzien van elektra, voor de eigen garage mag geparkeerd worden want deze grond is van de VvE.

Indeling appartement:
Eerste verdieping:
Praktische kast aan de galerij. Entree/hal, toilet (vernieuwd in 2009 en voorzien van zwevend toilet + fontein), meterkast (automatenkast uit 2008).
Woonkamer met laminaatvloer, harde wand afwerking en gashaard. De woonkamer is ruim genoeg voor een grote (hoek)bank en er stat nu een 6 persoon eettafel.

Doorloop naar keukenruimte met plavuizenvloer, veel lichtinval en keurige hoekkeuken voorzien van koelkast/vriezer (2018), combimagnetron (2021), keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser (2020). Door de hoek opstelling is er veel kast- en werkruimte.

Tweede verdieping:
Overloop met vaste kasten ideaal voor de wasapparatuur en hier is nu de cv-opstelling (HR combi uit 2008). Slaapkamer 1 (14.8 m2 groot) aan de achterzijde en dus voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Slaapkamer 2 met inloopkast en toegang tot het balkon met een mooi uitzicht op het groen.

De ruime badkamer (vergoot en vernieuwd in 2008) is voorzien van inloopdouche (met massagestralen), designradiator, vaste wastafel met meubel en spiegel. Extra luxe is de tweepersoons jacuzzi en de inbouwspotjes maken de badkamer compleet.

Algemene gegevens:
Bouwjaar: 1963.
Indicatie inhoud: 251 m3.
Woonoppervlakte: 79 m2.
Externe bergruimte: 15.5 m2.
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 7.2 m2.
Warm water en verwarming middels HR combiketel uit 2008.
Kunststof kozijnen/puien met dubbel glas aan de achterzijde van de woning.
Voorzijde zijn houten kozijnen voorzien van HR++ glas.

Informatie Vereniging van Eigenaren:
Goed functionerende en gezonde VvE.
Servicekosten bedragen per maand € 140,-
Platte daken zijn in 2008 vervangen.
In zijn 2022 worden buiten ook camera’s opgehangen om gemeenschappelijke zaken, zoals geparkeerde auto’s, te beschermen.

Planning/begroting VVE 2023:
In 2023 zal gestart worden met het complete schilderwerk van de buitenzijde van het gebouw.
Het schilderen van het betonwerk en garagedeuren zijn gepland voor 2023.
Het staalwerk is in 2023 aan de beurt.

Ter info:
Parkeren kan op eigen terrein (weg voor gebouw is eigendom van VvE). Aan de achterzijde van het gebouw (Juinbolstraat), welke bereikbaar is via een tweede entree aan de andere zijde van het gebouw, wordt vaak door bewoners geparkeerd. Vanuit de woonkamer is dan goed zicht op de auto en er is altijd voldoende parkeerruimte
Gebruik van de grote gemeenschappelijke tuin is vrij voor alle bewoners, voor kinderen is in de zomer een groot opzetzwembad beschikbaar.
De ramen aan de tuinzijde en bij de entree worden elke 3 maanden op kosten van de VVE door een glazenwasser gewassen.

In de waterpartij voor de maisonnette is een grote fontein met verlichting aanwezig welke in eigendom is van de VvE. Dit zorgt in de zomermaanden voor een mooie sfeer.
De VVE heeft een uitgebreide eigen website met veel informatie over werkzaamheden en mededelingen voor alle bewoners.

Ontwikkellocatie Presikhaaf 3:
Schuin tegenover de woning ligt één van de hoofd ontwikkellocaties van Arnhem. Momenteel wordt door de gemeente samen met bewoners een plan gemaakt voor de invulling van de “Reizende Tuin”.. De VVE heeft relatief grote invloed in het huidige participatieproces. Naar verwachting zullen hier nieuwe woningen komen, mogelijk in combinatie met een woon-zorg functie en een ontmoetingsruimte. Samen met deze nieuwbouw zal de openbare ruimte in De Houtmanstraat worden opgeknapt, waardoor de hele straat het uiterlijk zal krijgen van nieuwbouw. Naar verwachting start de bouw medio 2024.

Subsidie Volkshuisvestingsfonds:
De gemeente Arnhem heeft van Het Rijk subsidie gekregen voor het verbeteren van de leefbaarheid en verduurzaming van de woningvoorraad in de meest kwetsbare gebieden. Deze woning valt binnen de door de gemeente opgestelde bidbook en voldoet aan de daarin aangegeven kaders om voor subsidie in aanmerking te komen. Daarmee kan de eigenaar individueel of samen met de VVE, zodra de gemeente de subsidie openstelt, hierop een beroep doen.
De VVE heeft reeds de duurzaamheidsmaatregelen in beeld gebracht. Voor deze woning zou dit inhouden dat er subsidie kan worden gevraagd voor 4 nieuwe puien en vloerisolatie. Maximale eigen bijdrage per woning is vastgesteld op € 2.500 euro, welke mogelijk ook door de VVE kan worden geleend. Maximale subsidie bedraagt naar verwachting € 30.000 euro per woning. De VVE is één van de voorlopers in Arnhem met betrekking tot de planvorming in het kader van duurzaamheid.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Prijs
€ 250.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Object type
Appartement
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Jacuzzi, Rookkanaal

Dak

Soort dak
Plat dak
Materiaal
Bitumineuze Dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m2
Externe bergruimte
16 m2
Volume
251 m3

Indeling

Kamers
3

Tuin

Tuin
Geen tuin

Garage

Garage
Inpandig

Parking

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein