7
Dylan Mulders Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Marcel Quint Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Michael Nijboer Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Jens Berends NVM Register makelaar I Taxateur meer over mij
Bart Jan van Geemen Kandidaat Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Mick Kooy Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Danny Lamers Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij

Uniek!

Een actuele database met potentiele kopers en verkopers binnen het werkgebied.
Met 3 vestigingen in de regio is Heilbron Makelaardij voor u altijd dichtbij!
Ondanks alle nieuwe technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk.
Onze 8 makelaars maken het graag persoonlijk: bij ons is het traject een feestje.
Heilbron Makelaardij zit kort op de bal en zorgt dat we samen tot het beste resultaat komen.
In totaal meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij

Wat is uw woning waard?

Direct online helderheid over de waarde
Direct berekenen

Zelf uw woning verkopen met de moderne makelaar

De woningmarkt draait op volle kracht! Woningen en appartementen worden gemiddeld genomen snel verkocht en de transactieprijzen liggen op het hoogste niveau sinds het uitbreken van de economische crisis. Kortom: de verkoper is aan zet. Maar nu het verkopen van uw woning niet meer de meest onzekere factor is, speelt de vraag steeds vaker op: “Moet ik nog wel alle kosten maken om mijn woning uitgebreid online te presenteren?”

Over ons

Het werkgebied van Heilbron Makelaardij is parallel gelegen aan de snelwegen A18 en A12 (tot en met Arnhem). Ook in deze regio weten koper en verkoper elkaar – vaak via social media, maar ook ‘gewoon’ in de sportkantine – steeds beter te vinden. En dan is de verkoopdeal natuurlijk snel gemaakt. Zekerheid over de prijs, weten wanneer u de eigen woning moet verlaten en dan afwachten totdat de koper de financiering rond heeft. Ook in dergelijke situaties kunt u Heilbron Makelaardij inschakelen om de afwikkeling, en dan met name de juridische vastlegging in een koopovereenkomst en de begeleiding van de eindinspectie en overdracht, te verzorgen.

Beste deal

Vaak blijkt echter dat de snelle deal voor de verkoper niet de beste deal is. Juist in de huidige tijden gebruiken onze makelaars vaak de uitspraak: “Waarom snel als het ook goed kan”. Juist in tijden waar ‘de verkoper aan zet is’, is het belang om een zo groot mogelijke potentiële kopersgroep te benaderen wanneer u uw woning wenst te verkopen enorm groot. Waarom? Dit is vrij simpel. De kans dat er meerdere kopers in de markt zijn die uw woning zouden willen kopen is groot, en de ene koper is de andere niet. Voor een groot deel van ons werkgebied geldt dat woningen gemiddeld genomen boven de vraagprijs worden verkocht. En hier zit precies de uitdaging! In een verkopersmarkt geldt meer dan ooit dat het kiezen van de juiste koper en het maken van de beste deal echt makelaarswerk is. Want uiteindelijk blijft het zo dat wanneer u meer vraag uw woning genereert (met behulp van het netwerk van de makelaar, social media, Funda en bijvoorbeeld een eigen woningsite), de verkoopprijs absoluut hoger is dan wanneer u met de eerste koper die zich aandient de verkoopdeal sluit. Want wat zou u doen als u weet dat u de enige koper bent? De hoofdprijs betalen?

Advies op maat

Overigens zijn wij van mening dat enkel de hoogste verkoopprijs niet bepaalt wie de beste koper is. Ook de zekerheid die een koper kan bieden is cruciaal. Want is er bijvoorbeeld een koper beschikbaar die geen voorbehoud hoeft te maken voor het verkrijgen van een financiering? Dan heeft u als verkoper nadat de koopovereenkomst is getekend, en de drie dagen wettelijke bedenktijd zijn verstreken, de zekerheid dat uw woning is verkocht. Ook dit is een belangrijk onderdeel om te beoordelen of ‘de beste deal’ is gemaakt. Wilt u weten wat onze makelaars voor u kunnen betekenen en hoe Heilbron Makelaardij zorgt voor het maximale bereik binnen de woningzoekers in de markt? Wij komen graag bij u thuis voor een advies op maat.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox