7
Dylan Mulders Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Marcel Quint Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Michael Nijboer Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Jens Berends NVM Register makelaar I Taxateur meer over mij
Bart Jan van Geemen Kandidaat Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Mick Kooy Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Danny Lamers Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij

Uniek!

Een actuele database met potentiele kopers en verkopers binnen het werkgebied.
Met 3 vestigingen in de regio is Heilbron Makelaardij voor u altijd dichtbij!
Ondanks alle nieuwe technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk.
Onze 8 makelaars maken het graag persoonlijk: bij ons is het traject een feestje.
Heilbron Makelaardij zit kort op de bal en zorgt dat we samen tot het beste resultaat komen.
In totaal meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij

Wat is uw woning waard?

Direct online helderheid over de waarde
Direct berekenen

Nieuwe collega: Danny Lamers stelt zich voor

Per 1 juli hebben wij ons team uitgebreid met een nieuwe collega: Danny Lamers. Hij heeft de laatste jaren als verhuurmakelaar in de gemeenten Montferland en Zevenaar gewerkt. Bij Heilbron Makelaardij zal hij vanuit de vestigingen in Duiven en Zevenaar operationeel zijn. Hieronder stelt hij zich voor.

Even voorstellen

“Mijn naam is Danny Lamers en sinds begin juli ben ik in dienst bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij. Je kunt mij vooral op de kantoren in Duiven en Zevenaar terugvinden. Ik ben een geboren en getogen ‘Duivenaar’ en inmiddels alweer 31 jaar woonachtig in die plaats. Samen met mijn vriendin en onze tweelingmeisjes gaan we er graag op uit om leuke dingen te doen met ons vieren of familie en vrienden. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Sportclub Groessen om mijn conditie wat op peil te houden.

Na het afronden van de opleiding bouwkunde heb ik de afgelopen 11 jaar diverse functies bij woningcorporatie Plavei (voorheen Laris Wonen en diensten) vervuld in Didam. De laatste jaren ben ik daar als verhuurmakelaar in de gemeente Montferland en Zevenaar werkzaam geweest. Om mijn vervolgstap te kunnen zetten, heb ik begin van het jaar mijn diploma als Assistent Makelaar (ARMT) gehaald via de Academie van Vastgoed. Het ‘makelen’ kriebelde in die tijd als verhuurmakelaar al wel, door het behalen van het diploma wilde ik op den duur wel de stap richting de Makelaardij gaan maken om mijn horizon en kennis te verbreden. Het klantcontact dat je opbouwt in het verkoop en/of verhuurtraject spreekt me erg aan, mensen optimaal begeleiden bij de verkoop van de woning en het blij kunnen maken met de zoektocht naar de geschikte woning geeft me erg veel voldoening en energie! Daarbij helpt het denk ik zeker dat je uit de regio komt en weet wat er zich afspeelt.

Toen Heilbron Mulders Quint al vrij snel belde na het afronden van de opleiding met de vraag of ik hier wilde komen werken, was de keuze voor mij snel gemaakt! Dit makelaarskantoor sprak me altijd al aan door de manier van het presenteren van de woningen. Enkele collega’s die ik al kende en de verhalen die in het dorp de ronde gaan waren ook altijd zeer positief! In Duiven werk ik samen met Jens Berends, de makelaar die ik al langer ken vanuit Duiven en tevens de makelaar was van onze huidige woning. De eerste weken zijn goed bevallen en al erg leerzaam geweest. Ik kijk ernaar uit om de verkopers en kopers blij te maken binnen ons werkgebied!”

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox