7
Dylan Mulders Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Marcel Quint Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Michael Nijboer Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Jens Berends NVM Register makelaar I Taxateur meer over mij
Bart Jan van Geemen Kandidaat Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Mick Kooy Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Danny Lamers Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij

Uniek!

Een actuele database met potentiele kopers en verkopers binnen het werkgebied.
Met 3 vestigingen in de regio is Heilbron Makelaardij voor u altijd dichtbij!
Ondanks alle nieuwe technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk.
Onze 8 makelaars maken het graag persoonlijk: bij ons is het traject een feestje.
Heilbron Makelaardij zit kort op de bal en zorgt dat we samen tot het beste resultaat komen.
In totaal meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij

Wat is uw woning waard?

Direct online helderheid over de waarde
Direct berekenen

Historisch lage rentestand: pak nu uw kans!

De hypotheek(rentes) zijn de afgelopen tijd hard gedaald maar stijgen de laatste week weer licht. Volgens ons is dit hét moment om te onderzoeken of uw hypotheek nog bij u past of wellicht kan worden overgesloten tegen lagere maandlasten en/of betere voorwaarden. Mocht dat niet kunnen of te kostbaar worden, dan kunnen we voor u onderzoeken of u een voordeel kunt behalen door uw huidige hypotheek te wijzigen.

Uw hypotheek oversluiten

Uw huidige hypotheek wordt overgesloten waarmee u vervolgens een nieuwe hypotheek krijgt. U bent dan ook vrij om te kiezen bij welke geldverstrekker en tegen welke actuele rente. Uiteraard begeleiden wij u tijdens dit traject en onderzoeken voor u of de kosten opwegen tegen de opbrengsten.

NHG toevoegen aan uw hypotheek

Met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) komt u bij veel geldverstrekkers in aanmerking voor een rentekorting. Heeft u nu een hypotheek zonder NHG? In dat geval kunnen we dit voor u berekenen of omzetten naar een hypotheek met NHG die u voordeel biedt.

Wijzigen risicoklasse

De verhouding tussen de hypotheek en de woningwaarde kan gedurende de rentevaste periode stijgen. Door af te lossen of een stijging van uw woningwaarde kunt u in een lagere risicoklasse komen waarbij de risico-opslag deels of misschien zelfs geheel vervalt. Een aantal maatschappijen houdt deze ontwikkeling voor u bij en passen eventueel de opslag aan. Doorgaans blijkt dat het interessanter is om de waarde van de woning te laten bepalen door bijvoorbeeld een taxateur om zodoende een lagere rente bij de geldverstrekker te bedingen.

Rentemiddeling

In plaats van de vergoeding voor het renteverlies van de bank in één keer te betalen, wordt dit verlies met uw nieuwe rente over de nieuwe rentevaste periode van uw hypotheek verrekend. Daardoor wordt uw nieuwe vaste hypotheekrente voor de nieuwe rentevaste periode hoger dan de actuele rente maar in veel gevallen lager dan uw huidige.

Neem contact op

Uiteraard staat ook bij ons uw maar ook onze gezond- en veiligheid voorop en hebben wij onze werkwijze daar deels op aangepast. Wij voeren onze gesprekken op afstand middels beeldbellen. De eerste ervaringen zijn zeer goed te noemen. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?! Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox