7
Dylan Mulders Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Marcel Quint Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Michael Nijboer Register Makelaar-Taxateur | Partner meer over mij
Jens Berends NVM Register makelaar I Taxateur meer over mij
Bart Jan van Geemen Kandidaat Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Mick Kooy Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij
Danny Lamers Assistent Register Makelaar-Taxateur meer over mij

Uniek!

Een actuele database met potentiele kopers en verkopers binnen het werkgebied.
Met 3 vestigingen in de regio is Heilbron Makelaardij voor u altijd dichtbij!
Ondanks alle nieuwe technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk.
Onze 8 makelaars maken het graag persoonlijk: bij ons is het traject een feestje.
Heilbron Makelaardij zit kort op de bal en zorgt dat we samen tot het beste resultaat komen.
In totaal meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij

Wat is uw woning waard?

Direct online helderheid over de waarde
Direct berekenen

3 tips voor het kopen van uw nieuwe huis

Staat u op het punt om uw eerste huis te kopen? Dan staat er een heel spannende periode voor uw deur. Hier komt namelijk heel veel bij kijken en er zijn voor uw gevoel wel meer dan honderd zaken waar u aan moet denken voor u uw eerste huis koopt. Gelukkig helpen de makelaars van Heilbron Makelaardij u graag op weg. Wij geven alvast 3 tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Tip 1: Wees goed voorbereid

Voordat u woningen gaat bezichtigen, is het heel erg belangrijk dat u weet wat uw budget is. Zoek daarom goed uit wat er maximaal mogelijk is wat betreft uw hypotheek. Bedenk dat u wellicht spaargeld moet bijleggen om de nieuwe woning te financieren. En weet u wat de mogelijke maandelijkse lasten zijn? Bereid u dus goed voor door uw financiële mogelijkheden uiteen te zetten. Zo weet u in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. Dat voorkomt later teleurstellingen. Wilt u hier meer over weten? Onze hypotheekadviseur geeft u graag passend advies.

Tip 2: Ga in zee met een aankoopmakelaar

Ons advies is om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een woning. Dit biedt namelijk veel voordelen. Zo kent de aankoopmakelaar de regionale markt goed, weet hij of zij meer over de woningen die in de stille verkoop staan, kan de makelaar alles vertellen over de woning en de wijk en kun hij of zij een goede inschatting maken van wat de mogelijkheden zijn met uw beschikbare budget. U kunt hiermee tijd besparen. Maar het belangrijkst: de aankoopmakelaar kán de onderhandeling voor u voeren met de verkopende partij. Met diens ervaring is dat nooit verkeerd.

Tip 3: Kies altijd voor een bezichtiging

Heeft een huis gezien dat u aanspreekt? Plan dan een bezichtiging in via de aankoopmakelaar. Zo kunt u zien of het huis echt volgens uw wensen is. Welke indruk heeft de woning wanneer u het van buiten en van binnen ziet? Hoe is de wijk? Heeft het nog veel onderhoud nodig of kunt u er zo in? Ook kan de aankoopmakelaar u voorzien van antwoorden op uw vragen. Pas bij het bezichtigen van een woning kunt u beslissen of u het huis wilt kopen of niet.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze tips? Of wilt u graag een bezichtiging van uw droomwoning inplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaars. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox