Woonoppervlak Woonoppervlak 107 m2
Aantal woningen Aantal woningen
Perceel Perceel 92 m2

Ontdek jouw nieuwe woonbeleving in het nieuwbouwproject ‘De Timp’ in Duiven!

In het groene Duiven Zuid worden op de locatie van voormalig basisschool ‘De Timp’ 5 levensloopbestendige, 6 eengezinswoningen en 5 sociale huurwoningen gerealiseerd met bijzondere aandacht voor architectuur. Klaar voor de toekomst, want alle woningen worden zeer duurzaam gebouwd; energiezuinig en gasloos (minimaal energielabel A+).

Let op! De inschrijving verloopt via de website www.detimpduiven.nl, via de knop ‘INSCHRIJVEN’. Op deze site kun je jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren doorgeven. Wij krijgen deze inschrijfformulier binnen en zullen vervolgens contact met jou opnemen.

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor comfort, duurzaamheid en een woning die voldoet aan de laatste eisen van een bijna energieneutraal gebouw (BENG). Alles is goed geïsoleerd, waardoor je geniet van lage energielasten. Van de vloerverwarming wordt thuis iedereen blij en dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse lucht in huis. En wat fijn dat je voorlopig geen onderhoud hebt, alles is gloednieuw.

5 levensloopbestendige woningen:
De woningen zijn standaard uitgerust met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast bevindt zich het separate toilet, woonkamer en keuken ook op de begane grond. Vanuit de keuken loop je de tuin in, waar de berging zich bevindt. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, met uitzicht op het water en het groen. Geïntegreerd in het kozijn in de voorgevel, zit een heerlijke bank, waar heerlijk genoten kan worden van de zon.

6 eengezinswoningen:
Deze woningen zijn perfect voor starters, maar zijn uiteraard ook toegankelijk voor andere doelgroepen. Op de begane grond bevinden zich de hal met toilet, woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer loop je de tuin in, waar de berging zich bevindt. Op de verdieping zijn deze woningen voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

Beide type woningen hebben vanaf de verdieping, middels vlizotrap, toegang tot de vliering/bergzolder.

Woningen zijn compleet afgewerkt:
– Houten buitenkozijnen;
– Bankje voorzijde woning;
– Vloerverwarming op de begane grond;
– Luxe sanitair, tegelwerk en vrijhangende toiletten zijn inbegrepen in de VON-prijs (keuken niet inbegrepen);
– Screens achterzijde woning;
– Erfafscheiding achterzijde met poort;
– Houten berging.

De ligging van de woningen is perfect, omringd door water en groen. Alle voorzieningen, zoals winkelcentrum ’t Eilandplein, scholen, openbaar vervoer (treinstation en bushalte), liggen op korte afstand. Vanuit Duiven zijn de uitvalswegen A12, A18 en A3 binnen 5 minuten te bereiken. Zo ben je snel op weg richting het Westen, de Achterhoek of naar Duitsland.

Lees de volledige omschrijving