Woonoppervlak Woonoppervlak 171 m2
Aantal woningen Aantal woningen 2
Perceel Perceel 292 m2

Bouwnummers

Tolkamer – Boterdijk 17A

Tolkamer – Boterdijk 17A

Verkocht
Tolkamer – Boterdijk 17E

Tolkamer – Boterdijk 17E

Verkocht

“Wonen op de Boterdijk”

In Tolkamer zullen 7 ruime unieke dijkwoningen met diverse mogelijkheden voor extra hobbyruimten of thuiswerken worden gerealiseerd.

Het plan zal bestaan uit 5 rijtjeswoningen (3 tussen- en 2 hoekwoningen), 2 twee-onder-een-kapwoningen bestaande uit 4 woonlagen en in de nabije toekomst een bouwkavel.
De woningen hebben allemaal circa 170 m2 woonoppervlakte.
De hoekwoningen hebben een perceel van circa 292-298 m2 en zijn circa 618 m3 groot. Daarbij hebben de woningen een eigen parkeerplaats, een prachtig balkon van circa 18 m2 en een houten berging in de achtertuin.

Kortom grote woning gelegen op een unieke locatie.

Op slechts 550 meter loopafstand van de Europakade, bushalte en winkels ligt het fraaie inpassingsplan aan de Boterdijk.
Het recreatiegebied De Bijland, de jachthaven, de bossen van Montferland en het natuurgebied de Gelderse Poort liggen op steenworp afstand.
Tevens is het slechts 10-15 minuten rijden tot de snelweg A12 en A18.

De woningen zijn ideaal voor gezinnen en hebben elk een eigen parkeerplaats en optioneel een dakkapel en/of tuinberging.
De directe omgeving is dorps, vriendelijk en groen.
Langs de Boterdijk heeft Tolkamer zich vanaf 1900 verder ontwikkeld in noordelijke richting. De woningen in de buurt stammen grotendeels uit deze tijd.
Aan de achterkant hebben de woningen een tuinkamer met tuin en er is een eigen parkeerplaats met optioneel een berging achter de woningen, Door de hoge dijkligging kijkt men aan de achterzijde over de tuinen plus berging en aan de voorzijde over de dijk.

Lees de volledige omschrijving