Woonoppervlak Woonoppervlak 171 m2 tot 171 m2
Aantal woningen Aantal woningen 8
Perceel Perceel 164 m2 tot 300 m2

Type woningen

Twee-onder-één kapwoningen

Twee-onder-één kapwoningen (2)

Meer info
Hoekwoningen

Hoekwoningen (2)

Meer info
Tussenwoningen

Tussenwoningen (3)

Meer info

“Wonen op de Boterdijk”

In Tolkamer zullen 7 ruime unieke dijkwoningen met diverse mogelijkheden voor extra hobbyruimten of thuiswerken worden gerealiseerd.

Het plan zal bestaan uit 5 rijtjeswoningen (3 tussen- en 2 hoekwoningen), 2 twee-onder-een-kapwoningen bestaande uit 4 woonlagen en een bouwkavel met een perceel van circa 300 m2.
De woningen hebben allemaal circa 170 m2 woonoppervlakte.
De tussenwoningen hebben een perceel van circa 164 m2 en zijn 610 m3 groot.
De hoekwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen hebben een perceel variërend van 292 tot 298 m2 groot en hebben een inhoud van 618 m3.
Kortom grote woning gelegen op een unieke locatie.

Op slechts 550 meter loopafstand van de Europakade, bushalte en winkels ligt het fraaie inpassingsplan aan de Boterdijk.
Het recreatiegebied De Bijland, de jachthaven, de bossen van Montferland en het natuurgebied de Gelderse Poort liggen op steenworp afstand.
Tevens is het slechts 10-15 minuten rijden tot de snelweg A12 en A18.

De woningen zijn ideaal voor gezinnen en hebben elk een eigen parkeerplaats en optioneel een dakkapel en/of tuinberging.
De directe omgeving is dorps, vriendelijk en groen.

Langs de Boterdijk heeft Tolkamer zich vanaf 1900 verder ontwikkeld in noordelijke richting. De woningen in de buurt stammen grotendeels uit deze tijd.
Aan de achterkant hebben de woningen een tuinkamer met tuin en er is een eigenparkeerplaats met optioneel een berging achter de woningen, Door de hoge dijkligging kijkt men aan de achterzijde over de tuinen plus berging en aan de voorzijde over de dijk.

Lees de volledige omschrijving