Langerak – De Kruisbergsche Bossen – Langerak
Woonoppervlak Woonoppervlak 97 m2 tot 125 m2
Aantal woningen Aantal woningen 32
Perceel Perceel 110 m2 tot 340 m2

Type woningen

Woningtype levensloopbestendig (6900U)

Woningtype levensloopbestendig (6900U) (4)

Meer info
Woningtype levensloopbestendig (6900U)

Woningtype levensloopbestendig (6900U) (12)

Meer info
Woningtype levensloopbestendig (6900U)

Woningtype levensloopbestendig (6900U) (4)

Meer info
Woningtype eengezinswoning (5700)

Woningtype eengezinswoning (5700) (8)

Meer info
Woningtype eengezinswoning (5700)

Woningtype eengezinswoning (5700) (10)

Meer info

We starten met de verkoop van 6 toekomstbestendige tweekappers, 8 toekomstbestendige rijwoningen en 18 gezinswoningen in het nieuwbouwproject “De Kruisbergsche Bossen” in buurtschap Langerak.

LET OP! Inschrijven voor dit project gaat via de website www.morgenwoneninlangerak.nl
1. Log in via www.morgenwoneninlangerak.nl/inloggen of maak een account aan als je nog geen inloggegevens hebt.
2. Klik in je account op ‘Digitaal inschrijfformulier’ om het inschrijfformulier te openen.
3. Doorloop het inschrijfformulier en rond deze af vóór maandag 12 juni 12:00 uur om mee te doen aan de eerste toewijzingsronde.

In het buurtschap Langerak gaan we nieuwbouwproject “De Kruisbergsche Bossen” realiseren aan de Keppelseweg. Via de N317 is Doetinchem binnen 5 minuten te bereiken. Doetinchem is een stad met een levendig centrum waar van alles te doen is. In de gezellige binnenstad kun je heerlijk winkelen.

Kenmerken
• Duurzame Nul op de Meter-woningen (NOM)
• Ruime gezinswoningen
• Toekomstbestendige woningen
• Wonen zonder energiekosten*
• Perceel wordt standaard voorzien van gaashekwerk met hedera en een beukenhaag in de voortuin, inclusief pad naar de voordeur.
• Mogelijkheid om de woning ‘Woongereed’ op te leveren
*De kwaliteitswoningen van MorgenWonen wekken meer energie op dan ze gebruiken. Het is bij energiebewust gebruik van de woningen en bij gelijkblijvende regelgeving mogelijk om te wonen zonder of met beperkte energiekosten.

Binnen dit project worden 2 woningtypen gerealiseerd, de levensloopbestendige woning als tweekapper en als rijwoning en de eengezinswoning als rijwoning. De levensloopbestendige woning heeft een breedte (beukmaat) van 6,9 meter en op begane grond een diepte van maar liefst 10,5 meter. De eengezinswoning heeft een breedte (beukmaat) van 5,7 meter en een diepte van 9,0 meter. De verschillende woningtypes zorgen voor een speelse indeling van het hofje.

• Woningtype eengezinswoning (5700)
Een ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom, bevinden zich aan de achterzijde.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw wasmachine-aansluiting.

• Woningtype levensloopbestendig (6900U)
Een ruime entree/hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet, badkamer met douchehoek, wastafel en toilet, en de L-vormige woonkamer/keuken. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken is gesitueerd in het midden van de woning. De eetkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde.

Zowel vanuit de woonkamer als de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar.

Op de eerste verdieping heeft u twee mooie slaapkamers. De slaapkamer aan de pannenzijde van het dak is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de zijde van de zonnepanelen is voorzien van een groot dakraam. Op de overloop bevindt zich de techniekkast.

Vanuit de locatie van het project De Kruisbergsche Bossen kun je direct gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes door de Kruisbergse bossen. Ontdek de Achterhoek met z’n prachtige coulisselandschap en bossen, befaamde hotel-restaurants zoals De Gouden Karper (Hummelo), Hotel Ruimzicht (Doetinchem) en Het Wapen van Heeckeren.

Ga lekker golfen op de 18 holes-golfbaan van Hoog Keppel of maak gebruik van de grote keus aan andere sportvoorzieningen in de buurt, zoals tennis- en padelbanen, zwembaden, sporthallen en voetbal-, hockey en roeiverenigingen. Tevens heeft Langerak een manege, van waaruit ook diverse routes liggen om te paard de omgeving te kunnen verkennen. Kortom: De Kruisbergsche Bossen bied je de rust en beleving van het buiten wonen en heeft tevens het woongenot van alle stadse- en dorpse voorzieningen in de regio!

Lees de volledige omschrijving