Woonoppervlak Woonoppervlak 117 m2 tot 223 m2
Aantal woningen Aantal woningen 6
Perceel Perceel

Type woningen

Appartementen

Appartementen (5)

Meer info
Penthouse

Penthouse (1)

Meer info

Wonen in de voormalige Kweekschool aan de Frielinkstraat in Doetinchem.

Indien u op zoek bent naar een appartement en wilt u écht iets bijzonders in plaats van een doorsnee en traditioneel vormgegeven appartementengebouw dan is dit wellicht uw nieuwe thuis.

In het centrum van Doetinchem wordt momenteel hard gewerkt aan de transitie van de voormalige Kweekschool tot een luxueus appartementengebouw. In dit, oorspronkelijk in 1935 gebouwde object, worden vijf grote appartementen en een royaal penthouse gerealiseerd.

Medio 2021 zal op deze locatie een werkelijk schitterend gebouw worden opgeleverd waarbij de karakteristieke kenmerken van de gewilde jaren ’30 architectuur zijn gecombineerd met de luxe en het isolatieniveau van de huidige tijd.
De afmetingen van de appartementen variëren van 117 m² tot 174 m² netto vloeroppervlakte.
Het penthouse meet een netto vloeroppervlakte van maar liefst 223 m². Alle appartement beschikken over royale buitenruimten gesitueerd op het zuidoosten, het zuiden en het zuidwesten.

Drie appartementen zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over een heerlijke besloten tuin, de twee appartementen op de 1e verdieping hebben beiden een zeer ruim dakterras. Het penthouse is gelegen op de 2e verdieping en heeft de beschikking over een royaal dakterras én een comfortabele loggia. Vanzelfsprekend zal het gebouw worden uitgerust met een liftinstallatie.
Op het omheinde privé terrein, toegankelijk via een elektronische toegangspoort, zullen 14 parkeerplaatsen worden aangelegd. In de koopsom is per appartement reeds 1 eigen parkeerplaats inbegrepen, indien gewenst kan een tweede parkeerplaats worden bijgekocht. Ook worden er een 6-tal bergingen gebouwd zodat ieder appartement afzonderlijk over een eigen beging beschikt.

Alle appartementen worden optimaal geïsoleerd en compleet voorzien van vloerverwarming. Daarnaast worden de appartementen voorzien van twee badkamers en een separate toiletruimte. Plafonds en wanden krijgen een strakke moderne afwerking. Een keuken is niet inbegrepen.
Heeft u specifieke wensen voor uw badkamers en toiletruimte dan is dat geen probleem. Indien u hierin een eigen keuze wenst te maken dan is dat mogelijk. U ontvangt dan een korting op de koopsom.

De locatie, direct in het stadscentrum van Doetinchem, zorgt er bij uitstek voor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels, ziekenhuis, schouwburg en horeca zijn allen op loopafstand bereikbaar terwijl ook de Kruisbergse bossen binnen 10 minuten aan te lopen zijn. Ook de toe-rit van de snelweg A-18 is binnen 5 minuten aan te rijden.

Bent u na het bekijken van deze presentatie enthousiast geworden over dit bijzondere project?!
Neem dan gerust contact op met Heilbron makelaardij. Wij nodigen u graag uit om bij ons op kantoor om u verder te informeren.

Let op! Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen rondom het Covid 19 virus goed in de gaten en werken volgens de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD. Dit betekend dat wij anderhalve meter afstand houden, mondmaskers dragen en handen ontsmetten als wij mensen ontvangen in woningen en op kantoor.

Lees de volledige omschrijving