Woonoppervlak Woonoppervlak 120 m2 tot 135 m2
Aantal woningen Aantal woningen 5
Perceel Perceel 108 m2 tot 463 m2

Type woningen

Bouwkavel vrijstaand

Bouwkavel vrijstaand (2)

Meer info

“Wonen in een nieuwgebouwde woning gelegen tussen de prachtige natuur van heuvelrug het Montferland en de stedelijke voorzieningen van Doetinchem”

In Braamt worden een vijftal energiezuinige en onderhoudsarme woningen gerealiseerd aan een niet doorgaande aftakking van de Pastoor te Rielestraat. Tevens wordt er een bouwperceel aangeboden waarop u een door uzelf ontworpen en te bouwen vrijstaande woning mag realiseren.

Wie wil dit niet: lage vaste lasten door een uitstekende energieprestatie van de woning én weinig onderhoud dankzij onder andere de toepassing van de kunststof kozijnen en Rockpanel beplating t.p.v. de dakoverstekken.

Het project bestaat uit een zestal wooneenheden; 2 twee-onder-één-kap woningen, 2 hoekwoningen, een tussenwoning en een bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning. Voor de hoekwoning direct grenzend aan de doorgaande Pastoor te Rielestraat geldt dat een garage als optie wordt aangeboden.

In de omgeving:
Het dorp Braamt is prachtig centraal gelegen tussen Doetinchem en ‘s-Heerenberg. Op fiets- en wandelafstand bevinden zich zowel het uitgestrekte natuurgebied “de Montferlandse bossen” alsmede het recreatiegebied Stroombroek waar men naar hartenlust kan sporten, recreëren of gewoonweg genieten van de rust en de natuur. De aansluitingen van de autosnelweg A-18 (A12) zijn binnen enkele auto-minuten te bereiken. Op circa 5 kilometer afstand bevindt zich de stad Doetinchem met tal van openbare voorzieningen zoals voortgezet onderwijs, theater, bioscoop en een groot scala aan horecagelegenheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0314-363366. Graag geven wij u een toelichting met betrekking tot dit kleinschalige project.

Lees de volledige omschrijving