Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar 1997
Woonoppervlak Type Kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 72 m2
Perceel Huurprijs € 120 per m2 per jaar

Kantoorruimte met evt. kleine bedrijfsruimte huren aan de rand van de bebouwing en toch op ‘steenworp’ afstand van het station en rondweg? In een kleinschalig modern bedrijfspand is dat mogelijk va. ca. 18 m². Ook in combinatie met kleine bedrijfsruimte/magazijn.

Algemeen/ligging:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘Zuidspoor’, dat gesitueerd is aan de zuidzijde van Zevenaar en goed ontsloten is via de Ringbaan Zuid. Via deze weg, onderdeel van de rondweg, is de bereikbaarheid uitstekend. Het centrum en het station zijn op korte afstand gelegen. De Zuiderlaan vormt de grens van de bebouwde kom en vanuit het kantoor is het uitzicht dan ook ‘groen’. Op dit oudste bedrijventerrein van Zevenaar, dat inmiddels geheel is gerevitaliseerd, zijn o.a. diverse veelal ambachtelijke en hoogwaardige productiebedrijven gevestigd.

Indeling:
Begane grond: Hoofdentree/centrale hal, gemeenschappelijke toiletgroep, 3 kantoorkamers (REEDS VERHUURD) en doorloop naar de eventueel mee te huren kleine bedrijfsruimte/magazijn.
1e verdieping: o.a. overloop met vide en veel daglicht, 4 kantoorkamers, waarvan 1 verhuurd is en 3 beschikbaar zijn of komen voor verhuur. Ook zijn eventueel 2 zolderbergingen voor verhuur beschikbaar.

Vloeroppervlak:
Kantoorkamers: 18, 23 resp. 31 m² v.v.o.
Bedrijfsruimte/magazijn begane grond: totaal ca. 30 m² v.v.o.
Zolderbergingen 2x ca. 38 m².

Bestemmingsplan:
De kantoorruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Zuidspoor”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die staan vermeld in de categorie 2 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Zevenaar, telefoon 0316-595111.

Parkeren:
Er zijn zowel op eigen als openbaar terrein ruime parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau:
Compleet met aanwezige plafonds, verlichting, verwarming, vloerbedekking enz.

Huurcondities:
* Huurprijs kantoor € 120,– per m² per jaar te vermeerderen met 21% BTW inclusief parkeren naar rato.
* Huurperiode in overleg te bepalen.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
* De door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten bestaan uit:
Alle levering van water en energie. Hiervoor berekent verhuurder aan huurder een verrekenbaar voorschot van € 1,50 per m² per maand, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene bepalingen.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Nadere info of bezichtiging: bel 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving