Bouwjaar Bouwjaar 2022nog te bouwen
Woonoppervlak Type Bedrijfs-/kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 113 m2
Perceel Huurprijs € 65.000 per jaar

Zepto 34 Zevenaar

Unieke kans op het huren van nieuwe duurzame bedrijfsruimte op Business Park 7Poort. In ontwikkeling zijn 2 units (Zepto 34 en 36) met elk ca. 810 m² bedrijfsruimte en ca. 113 m² kantoor. Thans zijn de units nog eventueel samen te huur.

Algemeen
Op één van de laatste kavels op het Business Park 7Poort in Zevenaar zal een modern bedrijfspand gebouwd worden.

Locatie
Business Park 7Poort is gelegen aan de oostzijde van Zevenaar, nabij de toekomstige op- en afritten van de A12. Op dit hoogwaardige bedrijventerrein zijn zowel regionale als internationale ondernemingen gevestigd, waaronder grote logistieke dienstverleners. Tegenover de bouwlocatie is het Fashion Outlet Center gepland. Zevenaar en 7poort zullen door de komst daarvan nog meer op de kaart gezet worden.

Bereikbaarheid
7Poort heeft een eigen toegangsweg en is goed bereikbaar vanaf A12/A18 via het onderliggende provinciale wegennet. De landsgrens met Duitsland is op korte afstand gelegen. Het bedrijventerrein is ook met openbaar vervoer bereikbaar (bus) tijdens de ochtend- en avondspits.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voor beide units elk 13 parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling
Het te bouwen object bestaat per unit uit een kantoorgedeelte met de volgende indeling: entree/gang, 2 kantoorkamers, dubbel toilet, pantry en doorloop naar de bedrijfshal met o.a. elektrisch bedienbare overheaddeur, werkkast met uitstortgootsteen en een toilet.

Maatvoering/oppervlak
De units hebben een vloeroppervlak van circa 923 m² per unit, waarvan ca. 810 m² bedrijfsruimte. Optioneel is een (kantoor)verdieping mogelijk met 3 kantoorkamers.
De totale bouwhoogte bedraagt 8 m., de vrije hoogte varieert van ca. 6,5 tot 7 m. en de vrije overspanning is bijna 22 m.

Vloerbelasting
De maximale vloerbelasting van de bedrijfsruimte bedraagt: 2500 Kg/m²;

Opleveringsniveau
* Kantoren:
– Systeemplafonds met Led-verlichting;
– 2 toiletten;
– Pantry met koelkast;
– Verwarming/warm water: combi-warmtepomp, vloerverwarming en radiatoren;
– Koeling via vloer.

* Bedrijfsruimte:
– Elektrische installatie;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur;
– Verlichting basis;
– Vloerverwarming.

* Algemeen
– Zonnepanelen

Aanpassingen en uitbreiding voorzieningen in overleg.

Bestemming en gebruik
Het object valt onder het bestemmingsplan “7Poort” en heeft een bestemming “bedrijventerrein”. Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl. of naar Gemeente Zevenaar.

Huurcondities
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode minimaal 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur + BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Lees de volledige omschrijving