Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar 2000
Woonoppervlak Type Kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 75 m2
Perceel Koopprijs € 0

Door verhuizing van het Filmhuis is dit unieke object in het centrum van Zevenaar te koop. Gelegen in een van de oudste straten tegenover landgoed Huis Sevenaer. Het betreft een appartementsrecht op de begane grond van het in 2000 gebouwde karakteristieke pand, dat verder ook nog uit 2 maisonettes bestaat. Vloeroppervlak totaal ca. 154 m².

Algemeen/ligging:
Dit pand is gelegen direct achter de A1-winkelstraat (Marktstraat) en nabij het horecagebied (Weverstraat/Markt). In de tot het tegenovergelegen landgoed Huis Sevenaer behorende historische panden zijn horeca, bed & breakfast en winkels gevestigd.
De gemeente Zevenaar telt bijna 44.000 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren.
Het object is specifiek gebouwd als filmhuis maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt of geschikt worden gemaakt.

Indeling/oppervlakken:
Multifunctionele ruimte (voorheen foyer met bar), kantoortje op verdieping, meterkast en CV-ruimte, gang richting zaal met pantry/magazijn en uitgebreide toiletgroep, voormalige filmzaal/auditorium met nooduitgang via gang naar straat.
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 154 m² vvo. Vrije hoogte tot de constructieve verdiepingsvloer deels tot ca. 4 m.

Kadaster:
Gemeente Zevenaar, sectie A, nummer 2051 A1.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan geeft als bestemming ‘Gemengd 1’ aan. Gebruik is toegestaan ten behoeve van o.a. bedrijven in cat. 1 en 2, publiekgerichte dienstverlening (gericht op het publiek, zoals stomerijen, wasserettes, kappers, pedicures, makelaars, reis- en uitzendbureaus), wonen, cultuur en ontspanning (gericht op kunst, ontspanning, vrijetijdsbesteding en vermaak, zoals theaters, bioscopen, muziekcentra, musea, ateliers, sauna’s, galeries en yogastudio’s), maatschappelijke voorzieningen (ten behoeve van bijvoorbeeld religie, het verenigingsleven, cultuur, onderwijs, opvoeding, kinderopvang, gezondheidszorg, volksgezondheid, welzijn, sport, recreatie, bejaardenzorg, woonzorg en openbare en bijzondere dienstverlening, alsook ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen en daarmee gelijk te stellen sectoren).
Meer informatie op aanvraag en bij Gemeente Zevenaar beschikbaar.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, ‘as is, where is’, doch met alle aanwezige voorzieningen, CV-installatie, ventilatie, keukenblok, toiletten enz.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk.

Condities bij koop:
* Vastlegging in koopovereenkomst model NVM bedrijfsmatig vastgoed
* Geen BTW van toepassing
* Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening koopovereenkomst
* Opname niet eigen gebruikclausule.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaren.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving