Bouwjaar Bouwjaar 2020splitsing
Woonoppervlak Type Winkelruimte
Oppervlakte Oppervlakte 115 m2
Perceel Huurprijs € 1.150 per maand

Creatieve ondernemer gezocht die op deze toplocatie (A1) in een niet standaard winkelunit zijn kansen ziet. Gelegen in het hart van het centrum van Zevenaar, aan het levendige centrale plein en tussen diverse retail- en (dag-)horecavestigingen. Totaal vloeroppervlak ca. 115 m², w.v. ca. 55 m² op begane grond.

Algemeen/ligging:
Deze recent in 2 delen gesplitste en thans intern nog casco unit is gelegen op A-locatie. In de naastgelegen unit is inmiddels D-reizen gevestigd. In de directe omgeving zijn o.a. detailhandelsvestigingen, w.o. juwelier/goudinkoop, Bonita, Miss Etam, Kruitvat, Only, Etos en ook bakkers/lunchrooms, poelier, enz. Op het Raadhuisplein worden veel evenementen gehouden door het jaar heen en is ook de locatie voor de wekelijkse warenmarkt. Op de plek van het inmiddels grotendeels gesloopte gemeentehuis komen o.a. appartementen.

Zevenaar:
De gemeente Zevenaar telt ruim 43.400 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren. Er worden er veel jaarlijks terugkerende activiteiten in stad georganiseerd en er is een actieve centrumondernemersvereniging.

Indeling/oppervlakken:
Begane grond:
Open en eventueel nog indeelbare winkelruimte (ca. 55 m²) met toilet, meterkast en pantry;
Souterrain:
Multifunctionele ruimte met goede stahoogte (ca. 60 m²).
NB. Afhankelijk van wens van huurder qua gebruik van het souterrain, kan de huidige trap eventueel verplaatst worden naar locatie volgens plattegrondtekening.

Opleveringsniveau:
In casco staat, doch met toilet, meterkast, pantry en nieuwe aluminium pui met dubbele deuren. Eventueel afbouw in overleg.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk.

Huurcondities:
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Voorbehoud krediet- en Wwft-check huurder.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) versie afhankelijk van beoogd gebruik: kantoorruimte (art 7:230a BW) of winkelruimte (art. 7:290 BW) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving