Bouwjaar Bouwjaar 2000
Woonoppervlak Type Kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 210 m2
Perceel Huurprijs € 85 per m2 per jaar

Te huur: naar wens turn-key op te leveren werk- en/of kantoorruimte in een modern gebouw gelegen in een goed bereikbare parkachtige omgeving. Nog slechts 1 unit van 210 m² beschikbaar.

De twee nieuwe eigenaren zijn zelf in dit moderne kantoorgebouw gevestigd op de begane grond en 3e verdieping. Zij zoeken voor de 2 tussenliggende etages huurders die, net als zij zelf, prijs stellen op een prettige werkomgeving en -sfeer, zowel in het gebouw als in de directe omgeving. Recent is het voorterrein heringericht en worden zonnepanelen op het dak geplaatst.

Algemeen/Ligging:
Het pand is gelegen op het businesspark ‘Mercurion’, dat gesitueerd is aan de A12. Op dit hoogwaardige bedrijventerrein is een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, van hoogwaardige bedrijven in techniek en ICT tot zakelijke en financiële dienstverleners. Ook zijn er (sport)scholen en een tennispark aanwezig. De bereikbaarheid van het terrein is goed, zowel met auto als openbaar vervoer.
Het gebouw dat in 2000 is gebouwd, maakt onderdeel uit van een ensemble van 3 soortgelijke kantoorgebouwen, maar elk met eigen identiteit. Rondom de panden zijn parkeerplaatsen en een fietsenstalling aanwezig.

Indeling:
De te huren ruimte is bereikbaar via een gemeenschappelijke hoofdentree op de begane grond met lift en trappenhuis.
Per verdieping zijn de indelingen thans verschillend. De beschikbare ruimte is nog volledig vrij in te inrichten. Niet alleen als traditionele kantoorruimte, maar ook eventueel als atelier of studio. Vaste onderdelen zijn de toiletgroep en pantry. Wensen en aanpassingen zijn bespreekbaar. Zie ook foto’s met nieuwe inrichting als voorbeeld.

Vloeroppervlakte:
Van de oorspronkelijke bijna 900 m² die voor verhuur beschikbaar was is door verhuur aan meerdere ondernemers in de afgelopen 12 maanden nog slechts ca. 210 m² beschikbaar.

Bestemmingsplan:
De kantoorruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Mercurion”, waar behalve kantoren ook bedrijven in de milieucategorie 1 en 2 toegestaan zijn. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u ook contact opnemen met de gemeente Zevenaar.

Parkeren:
Er zijn op eigen terrein voldoende parkeermogelijkheden. Aantal plaatsen naar rato en in overleg.

Opleveringsniveau:
In overleg: of in huidige staat of naar wens. Aanwezig zijn o.a. plafonds, verlichting, verwarming, koeling, enz. Tevens is een internet acces point beschikbaar voor abonnement KPN.

Huurcondities:
* Huurprijs vanaf € 85,– per m² per jaar te vermeerderen met 21% BTW inclusief parkeren (ca. 1:50).
* Huurperiode 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.
* De door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten bestaan uit: alle energieleveringen (tussenmeters), alle onderhoudskosten, w.o. die voor installaties, inclusief lift, alarm, verwarming en koeling, buitenterrein, schoonmaak voor centrale ruimten en glasbewassing. Verrekenbaar voorschot nog nader te bepalen.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene bepalingen.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud goedkeuring eigenaren.
Nadere info of bezichtiging: bel 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving