Verkocht
Bouwjaar Bouwjaar 1985laatste verbouwing
Woonoppervlak Type Bedrijfshal
Oppervlakte Oppervlakte 1.880 m2
Perceel Koopprijs € 0

Te koop:
Bedrijfscomplex (ca. 1.880 m² vvo), bestaande uit meerdere aan een geschakelde bedrijfspanden met o.a. deels overdekte binnenplaats en productiehal met bovenloopkraan. Door diversiteit van bouwaard en functie voor vele doeleinden geschikt en eventueel door de koper te splitsen. Totaal perceeloppervlak totaal bijna 2.600 m².

Algemeen:
De basis van het complex is gelegd in 1949 met de bouw van de betonnen loodsen op het oudste bedrijventerrein van Zevenaar. In de loop der jaren zijn de overige gebouwen toegevoegd en intern met elkaar verbonden. Tot voor kort was het gehele complex in gebruik bij één bedrijf in de metaalnijverheid.

Ligging:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘Zuidspoor’, dat gelegen aan de zuidzijde van Zevenaar en begrensd wordt door de spoorlijn Arnhem-Winterswijk/Duitsland en de parallel daar aan gelegen Ringbaan Zuid en deels aan het buitengebied. De bereikbaarheid is goed; de Ringbaan is onderdeel van de rondweg en het treinstation is op korte afstand gelegen. Het bedrijventerrein, waar zowel lokale als grotere internationaal opererende ondernemingen zijn gevestigd, is enige jaren geleden gerevitaliseerd.

Indeling:
Nr. 12: Begane grond: O.a. ruime entree met kantoor, toilet, pantry, multifunctionele ruimte (eventueel showroom) met toilet, diverse werkruimten en werkplaatsen, deels ontsloten aan binnenplaats, doorloop naar nr. 8: productiehal met kraan en vrije overspanning van ruim 15 m., aparte entree, kantoorruimten, kantine, toiletgroep, doorloop naar diverse bedrijfsruimten/magazijnen (ook huisnr. 6). Zie plattegrond.

Maatvoering:
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 1.880 m² vvo.
Overkappingen met een oppervlak van ca. 200 m².
De vrije hoogten variëren van ca. 3 tot ruim 5 m.
Vrije overspanning tot max. ca. 15 m.

Opleveringsniveau:
Huidige staat, ‘as-is, where-is’. Inclusief installaties en aanwezige voorzieningen w.o. een bovenloopkraan 2,5 t.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zuidspoor’. De bestemming is o.a. ‘bedrijventerrein’ (bedrijven in categorie 2 t/m 3.2). Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar.

Aanvaarding:
In overleg leeg te aanvaarden.

Condities bij koop:
* Vastlegging in koopovereenkomst model NVM bedrijfsmatig vastgoed
* Geen BTW van toepassing
* Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening koopovereenkomst
* Ouderdoms- en niet eigen gebruikclausule

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Nadere informatie of bezichtigingen: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving