Bouwjaar Bouwjaar 2021
Woonoppervlak Type Bedrijfshal
Oppervlakte Oppervlakte 538 m2
Perceel Huurprijs € 33.000 per jaar

Grenzend aan het pand van Wentholt Wonen is een bedrijfshal in aanbouw (ca. 538 m² bvo), die voor verhuur beschikbaar komt. Ruime bestemmingsmogelijkheden waaronder ook volumineuze detailhandel of groothandel.

Algemeen/locatie
Het te verhuren pand is gelegen aan de doorgaande route die de provinciale wegen N336 en N318 verbindt en die direct aansluit op de toekomstige op- en afrit van de A12. Het object is gelegen aan de recent aangelegde parallelweg waardoor manoeuvreren naar en parkeren op het eigen terrein goed mogelijk is. Het pand heeft een rechthoekige vorm, geen kolommen en is multifunctioneel, zowel qua bouw, als qua bestemmingsplan.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling
Het betreft een open (multifunctionele) bedrijfsruimte met nog te realiseren kantine met pantry, toilet en berging/kasten. De toegang is mogelijk via een dubbele loopdeur en een overheaddeur in de zijgevel.

Maatvoering/oppervlak
Het totale bruto vloeroppervlak bedraagt 538 m². Optioneel is een verdieping mogelijk. De totale bouwhoogte bedraagt 7,5 m., de vrije hoogte varieert van ca. 6,5 tot 7 m. en de vrije overspanning is 19,5 m.

Opleveringsniveau
– Basis elektrische installatie en verlichting;
– Overheaddeur;
– Vloerverwarming;
– Pantry;
– Toilet.

Bestemming en gebruik
Het object valt onder de regels van “Beheersverordening Bedrijventerrein Hengelder Zuid” en heeft een bestemming ‘bedrijf’ (cat. 1 t/m 4) en ‘volumineuze detailhandel’ (o.a. detailhandel in volumineuze goederen, detailhandel in meubelen, woninginrichting, keukens, sanitair en tegels);
Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl. of naar de gemeente Zevenaar.
NB. Geen autobedrijven of aanverwante branche.

Huurcondities
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode 5 + 5 jaar bij volumineuze detailhandel; bij ander gebruik in overleg.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur + BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model afhankelijk van bestemming: òf kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (Art. 7:230a BW) òf winkelruimte (Art. 7:290 BW) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Lees de volledige omschrijving