Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar -
Woonoppervlak Type Winkelruimte
Oppervlakte Oppervlakte 265 m2
Perceel Huurprijs € 47.500 per jaar

Te huur: winkelruimte, zowel toegankelijk via de winkelstraat (Grietsestraat) als via het horeca-/winkelplein (Muldershof). Voor veel doeleinden geschikt, w.o. ook combinatie (dag)horeca/catering en detailhandel. Totaal vloeroppervlak ca. 265 m².

Algemeen:
Als onderdeel van het woon-/winkelcomplex, een bijzondere winkelunit door de mogelijkheid van toegang via 2 zijden. Daardoor is een combinatie van functies goed mogelijk. Op het plein dat, zeker gedurende de zomermaanden, een levendige sfeer kent. Deels door de aanwezige horeca, maar ook door de op straatniveau gelegen fonteinen, waar kinderen veel plezier aan beleven. Behalve de restaurants zijn er o.a. Intertoys en een dierenspeciaalzaak gevestigd. In de Grietsestraat, waar de unit een frontbreedte heeft van ca. 9,5 m. zijn o.a. Takko, Van Haren, Werelds Winkelen, Bril2000, bloemist, enkele kappers en dienstverleners gevestigd.

Zevenaar:
De gemeente Zevenaar telt bijna 44.000 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren. Er worden er veel jaarlijks terugkerende activiteiten in stad georganiseerd en er is een actieve centrumondernemersvereniging.

Indeling:
Open winkelruimte vanaf Grietsestraat en vanaf Muldershof met thans afgescheiden magazijn/werkruimte en inpandig kantoortje met een achteruitgang aan de Haspelstraat.
Herindeling goed mogelijk. Totaal vloeroppervlak ca. 265 m² bvo.

Opleveringsniveau:
In huidige casco staat, met aanwezige voorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden, op korte termijn.

Huurcondities:
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) versie winkelruimte (art. 7:290 BW) met o.a. bijbehorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaren.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving