Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar -
Woonoppervlak Type Bedrijfs-/kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 300 m2
Perceel Huurprijs € 150.000 per jaar

Aan de doorgaande route, parallel aan de A12, op het bedrijventerrein Hengelder gelegen bedrijfscomplex met o.a. kantoorruimte, overdekt laadperron met 5 docks, geïsoleerd magazijn en zeer ruim buitenterrein. Totaal vloeroppervlak ca. 3.800 m², perceeloppervlakte ca. 9.200 m².

Ligging/situatie:
Gelegen aan de Edisonstraat, de hoofdroute op het bedrijventerrein Hengelder, dat parallel ligt aan de A12 (Randstad-Ruhrgebiet). Op dit gedeelte van ‘Hengelder’ zijn veelal grotere bedrijven gevestigd in diverse branches, waaronder productie, groothandel, logistiek alsook volumineuze detailhandel in o.a. meubels, bouwmaterialen en auto’s. Door de ligging is de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het object zeer goed. Voor de toegang tot het omheinde terrein kan 2 brede schuifpoorten aanwezig. Er is veel parkeer- en manoeuvreerruimte.

Indeling o.a.:
Begane grond: Centrale entree met hal en receptie-kantoor, diverse kantoorkamers, toiletten, 2e entree, kantine, toilet, kleedruimte, doorloop naar expeditieruimte met 7 overheaddeuren, waarvan 5 met laaddock, 3 separate multifunctionele bedrijfsruimten, waarvan 1 met daglicht, geïsoleerde opslagruimte (ca. 1.500 m²) met een hoogte van ca. 8,6 m. (voormalige koelruimte), verdeeld in 4 compartimenten.
1e verdieping: 2 technische ruimten (o.a. voorheen machinekamer koelinstallatie).
Souterrain: (via trap in kantoor en via buitentrap): 3 ruimten met een hoogte van ca. 2,5 m.

Maatvoering:
Kantoorruimte totaal ca. 300 m².
Opslagruimte ca. 1.500 m².
Expeditieruimte ca. 1.500 m².
Overige ruimten ca. 500 m².
De vrije hoogten ca. 4 en ca. 8,6 m.

Opleveringsniveau:
Huidige staat. Aanpassingen in overleg.

Parkeren:
Op eigen terrein van het complex zijn zeer ruime parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Beheersverordening BT Hengelder Noord’, vastgesteld in 2014. De bestemming ter plaatse is ‘bedrijventerrein’ en ‘geluidzone – industrie 2’. Toegestaan zijn bedrijven in de cat. 2 t/m cat. 3.2. Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar.

Aanvaarding:
In overleg leeg te aanvaarden.

Huurcondities:
* Huurprijs € 150.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode minimaal 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), versie kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (art 7:230a BW) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving