Verhuurd
Bouwjaar Bouwjaar 1998
Woonoppervlak Type Bedrijfshal
Oppervlakte Oppervlakte 240 m2
Perceel Huurprijs € 1.200 per maand

Te huur: Multifunctioneel uitgevoerde bedrijfsunit in bedrijfsverzamelcomplex, gelegen op het bedrijventerrein Centerpoort-Noord. Door de combinatie van bedrijfsruimte met kantoor/showroom zeer geschikt voor o.a. technische groothandel. Totaal vloeroppervlak (2 verdiepingen) ca. 240 m².

Algemeen/ligging:
Voor verhuur is een multifunctionele bedrijfsunit bestaande uit 2 bouwlagen van elk ca. 120 m² is beschikbaar gekomen. Deze unit is onderdeel van een bedrijfscomplex gelegen op het bedrijventerrein Centerpoort-Noord. De bereikbaarheid van dit terrein is uitstekend door de ligging direct aan de A12. Op dit bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, variërend van grote logistieke tot kleine technische ondernemingen.

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree met vaste kastenwand, toilet, trapopgang, pantry met doorloop naar L-vormige bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare roldeur.
Verdieping:
Grotendeels open vrij indeelbare ruimte met lichtstraat, diverse aparte werk- en presentatiehoeken en deels afgescheiden kantoor. Door een gedeeltelijke verhoging in de verdiepingsvloer is de mogelijkheid aanwezig voor werkzaamheden op de begane grond, die een grotere vrije hoogte vragen.

Maatvoering:
Zowel begane grond als verdieping hebben elk een bruto oppervlak ter grootte van ca. 120 m². De globale lengte- en breedtematen bedragen ca. 15 x 8 m.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, compleet met o.a. stadsverwarming, aanwezige inrichting, plafonds, verlichting, krachtstroom en diverse inbraakwerende voorzieningen inclusief alarminstallatie. Wensen m.b.t. aanpassingen bespreekbaar.

Bestemmingsplan/gebruik:
De bedrijfsruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Centerpoort-Noord, Duiven”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die zijn vermeld in de categorie tot en met 4.1. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan. Lijst op aanvraag beschikbaar. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Duiven.

Parkeren:
Direct voor de unit zijn 3 eigen parkeerplaatsen.

Huurcondities:
* Huurprijs € 1.200,- per maand. Geen BTW.
* Huurperiode in overleg te bepalen, doch minimaal 2 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Nadere info of bezichtiging: bel 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving