Bouwjaar Bouwjaar 2012
Woonoppervlak Type Kantoorruimte
Oppervlakte Oppervlakte 55 m2
Perceel Huurprijs € 700 per maand

Te huur in het Kulturhus ‘De Borg’ turn-key praktijk/kantoorruimte van totaal ca. 55 m² vvo, gelegen op de 1e verdieping (bereikbaar met lift).

Algemeen:
De te verhuren ruimte is onderdeel van het Kulturhus, waarin o.a. de basisschool Sint Franciscus, kinderdagverblijf Humanitas, fysiotherapiepraktijk en kapsalon zijn gevestigd en talrijke verenigingen onderdak vinden. Aangrenzend bevindt zich de supermarkt COOP en 28 woonappartementen.
De beschikbare ruimte is gelegen naast de kapsalon en uitermate geschikt als kantoorruimte, praktijk of ruimte voor zorginstelling.

Ligging:
Het complex is gelegen op een prominente plek in de kern van Babberich. De bereikbaarheid is uitstekend, nabij het kruispunt van 3 wegen naar A12, Zevenaar en Elten.

Indeling/vloeroppervlakte:
Entree op begane grond met automatische deuren, lift, trappenhuis naar 1e verdieping: centrale hal, gemeenschappelijke corridor naar de beschikbare ruimte, toilet en doorloop naar de kapsalon. De kantoorruimte zelf heeft een oppervlak van ca. 40 m². Voorts is er een pantry met close-in boiler aanwezig. Aangrenzend aan de corridor is een buitenruimte aanwezig die onder voorwaarden gebruikt mag worden.

Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak inclusief aandeel in gemeenschappelijke ruimten bedraagt ca. 55 m².

Parkeren:
Voor het complex is ruime gratis parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, met o.a. verwarming, mechanische ventilatie, pantry, systeemplafond, verlichting.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan geeft als bestemming Gemengd-2 aan. Gebruik als o.a. kantoor en ten behoeve maatschappelijke functies zijn toegestaan. Meer informatie op aanvraag.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Huurcondities:
* Huurprijs € 700,- per maand INCLUSIEF energie- en servicekosten.
* BTW-vrij
* Huurperiode minimaal 2 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) versie kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (art. 7:230a BW) met o.a. bijbehorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaren.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Lees de volledige omschrijving